Kattosilta kestopuusta

Pitäisi vihdoinkin saada aikaan kattosilta jyrkälle harjakatolle, jonka pinta on vielä toistaiseksi kamalaa varttilevyä. Nuohooja (!) ehdotti, että rakentaisin sillan kestopuusta itse - hinta lienee murto-osa valmiiseen verrattuna. Onko joku tehnyt vastaavaa ja osaa tarjota vinkkejä sudenkuopista? Lapetikkaat, kulkusilta ja tikas puusta.


Vanhaan peristeisen näköiseen taloon voisi hyvin passata puusta tehdyt. Talo on isoa ja piippukin on aika massiivinen joten miksi ei. Kattosilta laittaa sen sijaan aivosolut kiemuralle.


Nuohoojan työturval lisuus on sekä nuo hoojan että kiinteis tön haltijan asia. Ammattitaitoinen nuohooja tuntee työnsä vaaratekijät ja riskit. Paloapidättävässä tai paloahidastavassa rakennuksessa talotikkaat voivat olla myös lahosuojatusta puusta. Kattotikkaiden ensimmäisen puolan tai kattosillan etäisyys talotikkaiden ylimmästä puolasta, yhteytenä käytettävästä kulkuaukosta ja piipputikkaista on enintään 4mm. Mikäli talossanne ei ole kulkureittejä katolla, tai nykyiset kulkureitit ovat tehty painekyllästetystä puusta , suosittelemme päivittämään kulkureitit nykystandardien mukaiselle tasolle.


Pyydä tarjous kulkureiteistä! Uusimisen tarpeessa oleva puinen kulkusilta. Pulverimaalattu, väri musta. Korkean piipun huippuun tehdään tarkoituksenmukai-.


Katon laudoitukseen ei saa käyttää kestopuuta eikä käytettyjä lautoja. Terassi tulee kelluvalla laatalle tehdyn talon kuistin yhteyteen, mutta ei talon rakenteisiin kiinni. Ideana tässä olisi, että routimisen jälkeen . Katolla tulee tarvittaessa olla tukevasti kattorakenteisiin kiinnitetyt metalliset. Askelmat upotetaan mm:n syvyydeltä pystyjohteisiin.


Yläpää kiinnitetään tukevasti räystääseen. Täyden palvelun kattopaketti uudisrakentajalle. Vesikatto on aina kokonaisuus, joka sisältää paljon muutakin kuin pelkät kattolevyt. Ruukin kattopakettiin kuuluvat katemalleihin sopivat kiinnitystarvikkeet, tiivisteet, läpiviennit, rännit, lumiesteet, tikkaat, lapetikkaat, kattosillat ja asennuspalvelu. Toimivassa kattojärjestelmässä . Kyllästetty ruskea vinorima aitoihin, katoksiin, kuisteihin yms.


Puutavarassa pituusmitat voivat vaihdella. Varmista pituudet kaupasta. K-raudasta saat kaikki laadukkaat rakennustarvikkeet ja puutavarat talon rakentamiseen sekä remontointiin. KIKKA mökki-sarjan laiturit ovat peruslaitureita jokaiseen rantaan. Laiturit ovat valmistettu kestopuusta.


Kansi (1x mm) on höylätty ja uritettu sekä runko (x 1mm) on kestopuuta. Ponttonit ovat vahvoja rotaatiovalettuja laatikkoponttoneja tai putkiponttoneja HD-polyeteenistä valmistettuja. ITÄÄN, LÄNTEEN, POHJOISEEN,.


Maalien homesuojausta on vähennetty ja kestopuu on hieman vähemmän kestävää. Entistä aikaa ei kuitenkaan. Tarkista myös aluskatteen kunto sekä läpiviennit (piippu, antenni, viemärin tuuletus, kattoikkunat) ja kattovarusteiden kiinnityskohdat (lapetikkaat, kattosillat , lumiesteet).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit