Kastor inferno sähkökiuas

SÄHKÖKIUKAAN KÄYTTÖOHJE. MALLIT DI-6K, DI-8K, DI-10K, DI-6T, DI-8T, DI-10T ). Kiitämme osoittamastanne luottamuksesta KASTOR - tuotetta kohtaan. KASTOR - kiukaat ovat tunnetusti korkealaatuisia ja pitkäikäisiä tuotteita. Kehotamme Teitä ja asentajaa tutustumaan tarkoin tähän .

Erittäin laadukas kiuas, jossa on iso kivitila. Kiukaan iso kivitila takaa pitkät ja pehmeät löylyt. Laadukkaat raaka-aineet ja kiukaan takaseinään kiinnitetyt vastukset tekevät kiukaasta erittäin kestävän.


II saunassa ja kyllä se mun mielestä on ollut se paras sähkökiuas mitä olen kokenut,en usko että sitä pääsee lähemmäksi puukiukaan kosteita löylyjä,en ole ainakaan . Noin persmekilä vois arvata että sauna on todennäköisesti liian iso 8kw kiukaalle kun sitä on kerran puulla lämmitetty. Mutta asiaan,todellisuudessa lähes kaikki sähkökiukaat ovat samanveroisia. Suurimmat erot ovat jos on läpeeensä ruostumatonta niin ei ikinä pääse eroon vaan voi korjata lähes maailman .

Typ, E-nr, Beskrivning, Förpackning. LVISK-nro, SAP-koodi, Kuvaus, Pakkaus. Erillinen kivitila, jossa vastukset kiertävät, tuottaa puukiuasmaisen pehmeät ja pitkät löylyt, . Kastor Inferno Super - sähkökiuas. Kehotmme Teitä j sentj tutustumn trkoin . Eli olisiko tuo Inferno I parempi vaihtoehto vaikka siinä on pienempi kivimäärä? Mondex on kyllä löylyiltään paras sähkökiuas mitä minä olen ikinä sähkösaunoissa tähän asti nähnyt.


Suurin puute vanhoissa sähkösaunoissa, hapen vähyys turhan usein pistetään sähkökiukaan piikkiin. Myydään Sain piipun kuntoon ja puukiukaan saunaani. Ymmärsin että noiden Kerkes-kivien pitäisi käydä sähkökiukaaseen ihan ok mutta onko ladonta voinut olla todella liian tiheä, vai onko tuo vain normaalia.


Voiko vedenlaatu vaikuttaa vastusten . Toimittajan tuotekoodi 2. INFERNO II SO-8TKW 3X400V HRST. Määrä: Lisää ostoskoriin. Helo laajentaa jatkuvasti palvelutarjontaansa voidakseen tarjota asiakkailleen parasta huoltoa ja kunnossapitoa nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutetut jälleenmyyjät. Tuotteen mitat: Tilavuus l. Vuolukivikiukaan alta poistettu muutaman vuoden vanha sähkökiuas kaupan. Suomalaista laatua,tummalla ulkovaipalla, käyttökytkimet rungossa päällä.


Tuote)Osastot: Löytönurkka, Sauna. Harvia Delta D2 D23E, D3 D36E. Välimuistissa KUVAT K RAUTA JA RAUTIA.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit