Kannentiivisteen vaihto hinta vw

Volkswagen Passat kannentiivisteen vaihto hinta keskimäärin 6€. Vertaa ja löydä paras hinta ! Kannentiivisteen vaihto hinta. Itse ainakin käsittäisin kansiremontin käsittävän hiukan muutakin kuin kansipahvin vaihdon.


Kansipahvin vaihto EI OLE kansiremontti.

Se on kansipahvin vaihto , pahvi. Ja siitä käytetään myös virallisempaa nimeä ( sylinterin)kannen tiiviste. Myöskään venttiilien vuotomittaus ei mielestäni täytä käsitteen . Maksoin juuri kansiremontista -Vw Golfiin 8euroa korjaamolla. Kuulostaako hinta kohtuuttomalta? Maksoin itse Hondan jakopäärempasta juuri 5euroa, siihen kuuluin yhden stefan vaihto , vesipumpun vaihto , kaikkien remmien ja kiristimen vaihto ja venttiilien säätö.


Jos kannentiiviste menee kahden kuukauden kuluttua auton ostamisesta, siinä on varmasti ollut vikaa jo ostohetkellä, ja silloin vian korjaaminen kuuluu myyjälle. Tällaisessa tilanteessa ostajalla ei ole minkäänlaista omavastuuta.

Ainoastaan jos myyjä pystyy osoittamaan, että vika on aiheutunut auton . Lautakunta suositti kuitenkin vain 1euron alennusta auton hintaan , koska korjauksen jälkeen auto tulisi huomattavasti parempaan kuntoon kuin vastaavat autot. Kaupan purkua ei lautakunnan mielestä ollut edellytyksiä, koska virhe oli vähäinen. Hinnat kuullostaa pahalta, sillä itselläni vuotaa kolmoskopan golfista ilmeisesti sitten myös kannentiiviste. Vuotoa ei ilmeisesti ole sisäänpäin, koska pakokaasupäästöt ovat aivan normaalit, mutta ulospäin nestettä valuu hiljalleen. Kai se täytyy kallis pieti maksaa, koska itse . Tuollaisen putkikoneenkin kannen voi kyllä nypätä irti ja vaihtaa pelkästään kansipahvin , ei niille putkille tarvitse tehdä yhtikäs mitään.


Suuren öljynkulutuksen syyksi paljastui kannentiivisteen välistä vuotava öljy. Itselläni oli juuri samanlainen homma. Ilmeisesti kannentiiviste vuotaa tai kansi halki.


Voihan nuo viat olleet joskus aikaisemmin ja jo korjattu, auto kun on ollut minulla vain hetken. Kilometrejä takana 425tkm, huoltokirja loppuu vajaaseen 300tkm. Hintaa tosin on varmaan vähän enemmän kuin perus tasohionnalla.


Eihän siitä tarttis plaanata kun vain just sen verran että kannentiivisteen aiheuttamat painaumat ja vuotokohta saadaan oikealle tasolle. Ajoneuvo Sylinterikannen Tiiviste VW Huippulaatua top hinta. Ei paljon remonttihommat innosta.


Kaikesta huolimatta tuskin merkin vaihto tuo mitään uutta.

Vs: Ongelmia vaihtoautojen kanssa ? Moottori vaihtoon hinta -arvio n. Vielä toinen kysymys, jos. Käynnistinmoottori (startti) = 1890e (pantti 50e) Ensi viikolla vien auton nyrkkikorjaamolle ja kerron sitten itse vaihtotyön hinnan. Eli korjaamon mies vaihtoi siis startin yhteensä kolme kertaa, niin tässä vaiheessa olisi saattanut itsellä tulla jo kova känni. Sitten takapyörän laakeri. Kuinkas moni foorumilainen on teettänyt tonnarin kansiremontin ulkopuolisella?


Ongelmana pieni nestehävikki kylmällä kelillä, kannentiivistettä epäilivät pajalla. Lisäksi pakosarjan pinnapultteja poikki ja tiiviste vuotaa. Mitä pajat ovat veloittaneet kansiremontista?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit