Huuvat grillikatokseen

Polttomaalattua sinkittyä terästä. Sadehattu, kpl ketjuja ja muut kiinnitystarvikkeet. Huuvan väri musta ja halkaisija 91cm ja korkeus 55cm. Valmistusmateriaalina on käytetty erinomaisesti säiden vaihteluja kestävää sähkösinkittyä teräslevyä. Näytä kaikki kuvat isoina.


Varusteet: grilliritilä, muurikkateline, loimuritilä, kahvipannunkoukku ja sivupöydät. Pakettiin saatavana myös huuva , piippu ja piipunhattu. T Classic, Garden, Grafit, Colibri ja Colibri Grafit. Lisätiedot katso TEHDASTARJOUKSET.


Polar Grill pihagrillit on valmistettu sekä mustasta että sähkösinkitystä teräksestä ja maalattu kuumankestomaalilla. Myydään huuva alkaen Eur 30. Pihassa jököttää 3x3m pyöröhirsinen grillikatos , johon nyt pitäisi askarrella uusi grilli. Entinen tiilistä kulmaan ladottu malli on huono ja savukin siitä tuppaa poistumaan huonosti. Mielessä on ollut muurata keskelle katosta tiilistä grilli ja sen yläpuolelle teettää pellistä kartion mallinen huuva.


Kuvan grilli ja huuvapaketti. Puu ,hiili tai kaasukäyttöinen. Toimitus sisältää myös ketjut kpl sekä muut kiinnitystarvikkeet jos huuva tulee muihin malleihimme kuin Garden, Garden Grafit sekä välitelineellä varustettuihin teräsgrilleihimme Steel ja Grillisydän. Lisävarusteena piharakennuksiin piippu- huuva - paketti. Piippu on saadettävä teleskooppihormi.


Valmistamme Eurassa savustuspöntöt, huuvat, rappuset ja portaat sekä esimerkiksi mönkijän peräkärryt. Pyydä tarjous Euran Asennusmetallista! Tuo lisämukavuutta grillaukseen tunnelmallisella pihagrillillä. Meiltä laadukkaat, kotimaiset Polar -pihagrillit. Ilmainen toimitus kotiovelle!


Omatekoisessa grilli- huuva systeemissä ei ole savutus ongelmaa. Olen sahannut polttopuut lyhemmiksi ja halkonut melko pieneksi. Sytyttäessä olen latonut pienen ristikon, tervasta tai tuohta sytykkeeksi. Tässä kuvia työkohteista ja tuotteista.


Kosteus valuu suoraan alas eikä jää kosteusvaurioita aiheuttavaan “ huopapussiin”. Monen hämmästykseksi neliön ja neliön grillikota ei tarvitse hormia. Jyrkkä katto ja oikeat mittasuhteet mahdollistavat toimivuuden ilman piippua ja huuvaa. Tästä johtuen kota on huomattavasti avarampi ja huuva ei ole näköesteenä . Mulla on peltinen kotakeittiö ja huuva keskellä kotaa, mutta vois se tulisija mieluummin sijaita vaikka takaseinällä.


Toisaalta mukava katella liekkejä siinä keskellä. Huuvasysteemeissä lienee savutusongelmat aika yleisiä, korvausilman saantiin kiinnitettävä huomiota rakennusvaiheessa. Lasitetussa grillikatoksessa grillaaminen ja syöminen onnistuu säällä kuin säällä. Tukeva grillikatos on pitkäikäinen ja sopii suomalaiseen maisemaan.


Ei tuolla kodassa nimittäin kehtaa kuaheesti olla savun seassa, tuo haju ottaa nimittäin aika tiukkaan. Niin ja ultimassa tuli jotkut tuommoset laudat pohjaks mutta siis perusta piti . GRILLIKOTA PIIPPU JA HUUVA. Tuotekoodi: KOTA PIIPPU JA HUU.


Tilaustuote – tilaamme erikseen toimittajalta. Puuttuu: grillikatokseen. Aiheeseen huuvat grillikatokseen liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit