Huonekaluvaha

Sopii kaikille lakatuille puulajeille, kuten koivulle, männylle, tammelle, teakille ja mahongille. Valmistettu Suomessa, Avainlippu-tuote. Aito luonnonmukainen Black Bison on tarkoitettu käytettäväksi puunkäsittelyyn kuivissa sisätiloissa.


Antiikkivaha on helposti levittyvä ja kuivuttuaan myrkytön. Tuote on korkealaatuista ja sisältää mehiläis- ja karnaubavahaa, . Tutustu tuotteisiin ja upeisiin valmissävyihin.

Sopii lakatun puun kiillotukseen ja puhdistukseen. Sisältää mehiläisvahaa ja puhdistavia aineosia, jotka irrottavat likaa. Mehiläisvaha suojaa puupintaa lialta ja kosteudelta sekä antaa silkinhimmeän kiillon.


Oma entisöintivahani tehdään seuraavasti: Otetaan pieni lasipurkki johon laitetaan mehiläisvahan paloja ja pikku tilkka . Byta-yta vaha on pellavaöljyvaha jolla voit vahata Byta-yta maalattuja pintoja. Vahaa voi käyttää myös suoraan paperi, puu tai muiden imevien pintojen päälle. Täysin liuotinaineeton ja soveltuu käytettäväksi kotona.


Käyttötarkoitus -Luonnonmukainen puunkäsittely aidolla vahatuotteella kuivissa sisätiloissa. Erityisominaisuudet -Kiinteä vaha helposti levittyvää.

Saa vanhan ja kuivuneen pinnan hehkumaan. Työvaiheet -Poista vanha maali tai lakka Stri. Pintakäsittely on osa kalusteen tyyliä ja parantaa sen kestävyyttä käytössä.


Käsittelyn avulla kaluste voidaan uudistaa tai kunnostaa. Vaihtoehtoja ovat vahaus,. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Kalkkimaalilla käsitellyn pinnan viimeistelyyn.


Vaha suojaa maalattua pintaa ja tekee siitä kestävämmän ja helpommin puhdistettavan. Pledge huonekaluvaha 2ml. Huonekaluvaha , väritön 3ml.


Klassikkotuote lakatun puun puhdistukseen, suojaukseen ja kiillotukseen. Tehoaineena mehiläisvaha. Lue blogipostauksia aiheesta huonekaluvaha. Nopeasti kotiin toimitettuna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit