Byggmax parketti kokemuksia

Parketti ja puu yleisestikin ovat arvostettuja lattiamater. Pikaisia vastauksia odotellen ja niistä jo etukäteen . Parkettivertailu : Testin edullisin tammiparketti päihitti kalliimmat vaihtoehdot kulutuksenkestävyydessä. Tuoreen tammiparkettitestin tulos voi olla monelle rakentajalle yllätys: Edullisin parketti on vähintään yhtä laadukas kuin kallein parketti. Teknisen testin erot olivat minimaaliset, mutta hintahaitari oli sitä suurempi.


Laatua järkevään hintaan mainostava pohjoismainen rakennustarvikekauppaketju Byggmax selvitytti VTT.

Expert Services Oy:llä tammiparkettien teknisiä ominaisuuksia suhteessa hintaan. Vertailun tulos voi olla monelle rakentajalle yllätys: Edullisin parketti on vähintään yhtä laadukas kuin kallein. Pikkupalat ovat kokemukseni mukaan hyvä apu parketin valinnassa, mutta valitettavasti voivat viedä hieman metsäänkin. Meidän parketti oli huomattavasti kirjavampi luonnossa, kun taas pikkupaloissa se oli juuri oikean vaalean sävyinen.


Jos olisin tiennyt loppputuloksen, olisin todennäköisesti valinnut . Nuo ämpäritavarat voi jättää byggmaxin hyllyyn. Kokemuksien perusteella: kiertäkää suosiolla kaukaa. Korkealaatuisilla ja kestävillä Barlinekin parkettilattioilla uudistat kotisi helposti ja nopeasti – ja Byggmaxista ostettuna myös järkevään hintaan.

Verkkokaupassa myytävistä parkettilattioista voi tilata näytepalat, joita on . Byggmaxin parkettivalikoima laajentunee verkkokaupassa kymmenillä uusilla tuotteilla. Byggmax kasvattaa jälleen lattiatuotteidensa valikoimaa Suomen myymälöissään. Uudet korkealaatuiset Barlinekin parkettilattiat ovat entistä nopeampia asentaa ja kestävyydeltään huippuluokkaa. Meillä on tällä hetkellä tammiparketti mutta koirien jäljiltä se on aika huonossa kunnossa (paljon naarmuja ja joistain paikoin todella kulunut).


Kokeilemme sitä yläkerrassa, jossa kulutus on vähäisempää, joten jos maltat odottaa kuukauden tai pari, voin tulla kommentoimaan ByggMaxin laminaatin kestävyyttä. Sateisen ja pimenevän syksyn saapuessa on hyvä siirtyä remonttiprojekteissa sisätiloihin ja laittaa kodin sisäpinnat kuntoon. Esimerkiksi uusi lattia saa aikaan kotiin raikkaan ja uudistuneen ilmeen. Byggmaxin kattavasta lattiavalikoimasta löytyy mieleinen vaihtoehto jokaiseen kotiin.


Tässä vaihe vaiheelta -ohjeet, joita noudattamalla onnistut rakennusprojektissasi. Hiukan aikaisempaa kokemusta laminaateista meillä oli eteisen osalta, johon valitsimme taloa rakentaessamme laattalattiaa muistuttavan laminaatin. Kiva kuulla, että postaus kiinnosti :) Korkkilattioista minulla ei ole minkäänlaisia kokemuksia. Parketteja ei vaan nykyään enää kovin paljon laiteta.


Pohjoismainen rakennustarvikekauppaketju Byggmax tuo suomalaisten kuluttajien ja ammattirakentajien ulottuville Barlinekin korkealaatuiset parketit. Ensimmäisenä lanseerataan uljas, tummansävyinen Espresso-lankkulattia. Byggmax tarjoaa korkealaatuisia rakennustarvikkeita edulliseen hintaan.


Miksi ei lankkua tai parkettia ? Paljon kysymyksiä puristille.

Todella valitettavaa taas kotimaisten toimijoiden osalta oli se, että kaltaiselleni esteetikolle ylivoimaisen pisimmän korren vetivät Byggmax ja Bauhaus. Molemmissa valikoimat olivat todella hyvin esillä ja . Jos ja kun joudumme jossakin vaiheessa vuotta vanhan parketin vaihtamaan, on tämä juuri sellainen, jota meillekin seuraavaksi toivoisin! Byggmaxin lauta oli todella kuivaa ja suoraa, joten lattia saatiin ohjurin avulla kerralla tiiviiksi ja suoraksi. Hesarissakin hiljattain olleen parkettitestin tulokset löytyy täältä.


Peruspuutavaran lisäksi Byggmaxista saa myös mm. Espoon Byggmaxin porukka tuntui todella mukavalta ja vaikka konsepti perustuu itsepalveluun, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit