Vetonit 3100 hinta

Sementtipohjainen, helposti leviävä, nopeasti kovettuva ja kuivuva betonilattioiden viimeistelytasoite. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Hover over image to Zoom. Toinen säkki on avattu ja toisessa on pienehkö reikä, mutta molemmat säkit ovat vähintään täynnä. Hinta molemimlle säkeille ja myydään mielummin yhdessä paketissa.


Kuljetus Pohjois-Helsingin alueelle mahdollinen maksutta, muualle pääkaupunkiseudulle lisämaksusta.

Nopeasti kovettuva ja kuivuva, sementtipohjainen betonialustojen lattiatasoite. Kerrospaksuus 0-mm, pumpattaessa 2-mm. Voidaan levittää käsin tai pumpata. Tasoitteet ja massat joka kodin remontointiin, varmasti edulliseen Bauhaus- hintaan ! Ennen tasoitusta alusta käsitellään vielä weber. Tasoittaminen tulee suorittaa 1-päivän sisällä.


Kuljetus lähialueelle mahdollinen, muualle pääkaupunkiseudulle lisämaksusta. Hienotasoite pumppaamalla tai käsin.

Laastit, tasoitteet ja hiekat. Loput tuotteet on saatavilla myymälöistämme tai toimitamme ne toimitusmyyntinä. Keraamisten laattojen kiinnitys vaativille seinä- ja lattiapinnoille sekä weber.


MS Kosteussulku- ja WP Vedeneristysmassapinnoille sisätiloissa. Tutustu ja tilaa netistä! Jotta vesi virtaa lattiakaivoon, tulee kallistusvalussa huomioida riittävät kaadot. Suositeltava kaltevuus on 1:ja lattiakaivon ympärillä (5mm:n säteellä lattiakaivosta) 1:50. Kallistusvalu pintatasoitetaan tarvittaessa esim.


Sementtisideaineinen itsetasoittuva tasoite lattiapintojen tasoituksiin ennen päällysteen. Vähäpölyinen sementtisideaineinen itsetasoittuva lattiatasoite, kun. Täyttö 3-mmSementtiperustainen itsetasoittuva lattiatasoite lattiapintojen tasoituksiin ennen päällysteen kiinnitystä.


Piti olla helppo päivä: praimeri . Joten primeri hidastaa kosteuden poistumista aina vähän. Hintaa kyllä tulee noilla aineilla että ehkä vähän liian . Seinien laattojen asennus n. Lattian laattojen asennus n.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit