Valmislauteet haapa

Näyttävä, pyöristetty etulauta on 1mm korkea. Materiaali lämpökäsiteltyä haapalaudelautaa. Haaveiletko uudistavasi saunan lauteet laadukkailla puutuotteilla? Kaikki Harvian saunan ovet - Upeat ovet saunaasi.


Tutustu tuotteisiin.

Tie nautinnollisiin löylyihin käy. Nopeasti kotiin toimitettuna. Rakenna tai remontoi oma sauna juuri sen näköiseksi kuin itse haluat. Valitse myös lauteisiin sopivat saunapaneelit! Cellon tuotteilla onnistut varmasti.


Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta. Tyylikäs ja turvallinen vastakkain istuttava valmislaude , joka soveltuu suuriin tiloihin. X (min-max) = 210–2cm.

Y (min-max) = 140–2cm. Toimitus sisältää : ylälauteet, alalauteen, selkänojat, väliritilät, jakkaran sekä asennustarvikkeet. Lauteet myös verkkokaupastamme, nopealla tomituksella - tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaan ja tilaa!


Osta tuotteet Kodin Terran verkkokaupasta. Erittäin kestävä ja laadukkaat mate. Tervaleppä, haapa ja lämpöhaapa ovat nykysaunojen trendi. Haapaa käytettään myös esimerkiksi pesuhuoneen katoissa jos tilan ilmeestä halutaan mahdollisimman vaalea ja raikas. Suomen Tervalepän haapa lauteet , kuten myös paneelit, listat sekä pientarvikkeet ovat aina A-laatua.


Toimitamme ja asennamme kotimaiset laatulauteet mittatilauksesta kotiisi. Katso kuinka paljon sinun unelmasaunasi lauteet maksavat! Lauteiden runko-osat ovat aina kuusta, joka on materiaaleista kestävin ja edullisin. Mainio-lauteen laudemateriaali on normaalia leveämpi laudepuu 28x1mm. Valmiiksi kasattujen elem.


Vakiolaudemateriaalit ovat haapa , tervaleppä ja lämpöhaapa. Helpottamaksi lauteiden rakentamista olemme kehittäneet valmislaude komponentit mistä saa rakennettu lauteet tilaan kun tilaan. Lisää vertailuun Toivelista.

Luminormi laudepaketti haapa 160cm. Tasot tehdään asiakkaan . Saunan laudetasot toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit