Revitalash ripsiseerumi

Ajattelin jakaa käyttökokemukseni ko. Lähtötilanne oli se että ol. Löydä omien luonnollisten ripsiesi kauneus. Aina kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset - Kampaamotuotteet. Ripsen tyveen eyelinerin tapaan levitettävien ripsiseerumien luvataan pidentävän ja tuuhentavan ripsiä.


Lupaukset kuulostavat hyviltä, mutta samaan aikaan tutkijat ovat huolissaan ripsiseerumissa käytettävien aineiden haittavaikutuksista.

RevitaLash Advanced - ripsiseerumi on vedetty markkinoilta Amerikassa, kun oikeus . Näin ollen se ei ole kosmeettinen tuote, eikä sitä sellaisena saa myydä. Revitalash ripsiseerumi on suunniteltu lyhyille, heikoille ja ohuille ripsille. Sitä on saatavilla kahdessa pullokoossa 2ml ja 5ml. Pullo on pahvilaatikossa jonka sisällä on kaikki tuotetiedot ja käyttöohjeet miten tuotetta käytetään. Laittaaksesi seerumia toivotulla tavalla, sinulla tulisi olla teräväkärkinen sivellin.


Ripsiseerumit on jääneet multa kokeilematta kokonaan, vaikka olenkin aina kaivannut ripsiin lisäpituutta ja tuuheutta. Tutkin netissä arvosteluja kyseisestä seerumista ja .

Nyt kun Yumi-ripsitaivutus ja Reetan tekemät ripsipidennykset ovat kuluneet pois, omat ripset eivät näytä yhtään miltään :D Aloin jo haikailla pidenny. Olen käyttänyt 4kk enkä huomaa eroa. Taitaa olla huumpukkia koko seerumi. Tekisi mieli tehdä jotain piristävää näin keväällä ulkonäölleni ja ajattelin että ripset olisi kiva saada näyttävämmiksi.


Ripsipidennykset eivät kiehdo, en halua mitään uusimis-irtoamis -rumbaa enkä niin tykkää siitä lookista, jonka tekoripset luo. Ripsien pidentämiseen tarkoitettu Revitalash -seerumi saatetaan kieltää Suomessa. Tänään maanantaina Ruotsin lääkevirasto kielsi kolme ripsiseerumia kolmen jo aiemmin kielletyn lisäksi. Myös Revitalash on kiellettyjen joukossa. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea alkoi tutkia useita . Lahjapakkauksessa kaupan päälle musta tutustumiskokoinen Volymizing Mascara By RevitaLash ml, sekä ripsien taivutin!


Hoitava väritön liner, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään lumoavan kauniilta ja voimakkailta. Vain pieni määrä ripsiseerumia sipaistuna ripsirajan yläpuolelle kerran päivässä, riittää . Suosittavuus johtuu merkittävästä tehokkuudesta sekä käytön helppoudesta. Revitalash Advanced on hoitava väritön liner, joka saa omat luonnolliset ripsesi . Tuote ei sovellu pelkästään naisille, joiden ripset ovat heikot ja taipuvaiset murtumaan, vaan myös heille, jotka haluavat ripsistään .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit