Pleksilasi

Erittäin kestävä polykarbonaattilevy. Tuotteelle myönnetään vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Kirkas pleksi soveltuu mm. Materiaali on PMMA akryylia tai vaihtoehtoisesti polykarbonaattia.


Tilaa pleksit kätevästi ja nopeasti nyt verkkokaupastamme. Minimitilaus €, rahti €.

Valitse, Akryylilevy, Polykarbonaatti. Voidaan sahata, porata ja kiertää. Meistä on palkitsevaa löytää ratkaisuja, jotka tekevät . Paljonko maksaa mvaikka semmonen - mm paksunen ? Ei tarvi olla mitenkää erityi. Toimitamme muovilevyjä vakiomitoissa tai määrämittaan sahattuina.


Kemiallinen kestävyys parempi kuin akryylilevyllä! Käyttökohteita: Turvalasit, murtosuojalasit, konesuojat ja kohteet, sekä paikat missä vaaditaan erittäin hyvää iskun- ja .

Venymä (murtovenymä) ( 110) , ISO 527. Levyt kestävät hyvin aurinkoa, sadetta ja tuulta. Läpinäkyvät, erittäin iskunkestävät akryylilevyt. Sopivat erinomaisesti moniin käyttökohteisiin ulkona ja sisällä – esimerkiksi kylpyhuoneeseen, kasvihuoneeseen, väliseinäksi tai sääsuojaukseen. Mainio vaihtoehto rikkoutumisherkälle lasille.


Polymetyylimetakrylaatti (PMMA), puhekielessä akryyli tai pleksilasi , on synteettinen polymeeri. Akryyli on hyvin valoa läpäisevä muovi, minkä vuoksi sitä käytetään esimerkiksi valomainoksissa ja akvaarioissa, sekä rakennusmateriaalina erikoisikkunoissa ja -kaiteissa. Akryyliä käytetään myös maaleissa (akrylaattilateksit) . Mitä tarkoittaa pleksilasi. Ilmainen sivistyssanakirja.


From the German trademark Plexiglas. Saamme usein kysymyksiä, jotka koskevat eri tavoin kaiteidemme laseja. Ajattelimme käydä hieman läpi tavanomaisia kysymyksiä ja että mitä tulee huomioida koskien lasia.


Laminoitu lasi, turvalasi. Käytämme laminoitua lasia kaikissa kaidetuotteissamme. Tämä on myös hyväksytty Suomen . ViestiKirjoittaja patskula 27.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit