Leca valuharkko

Ympäripontatut valuharkot tukimuureihin, perustuksiin, väliseiniin yms. Harkon välikannaksissa on vaakaraudoitukselle tehdyt raudoitusurat. Harkkojen valuontelot täytetään betonilla.


Leca-valuharkko LVH-1Leca-valuharkot koostuvat valuontelollisista harkkokuorista. Välikannaksissa on vaakaraudoitukselle tehdyt raudoitusurat. Tuote on ostettavissa verkkokaupassa Toimitusaika 3-arkipäivää.

Miksi pitäisi tai ei pitäisi tehdä perustusta a) valuharkoista b) leca - harkoista. Ota yhteyttä myyjäämme tai tule lähimpään myymälääsi ja toimitamme toimitusmyyntinä tarvitsemasi rakennustarvikkeet kotiisi. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Aiotko rakentaa uuden terassin tai vaikkapa muurata koko rakennuksen? Aluksi niitä käytettiin erityisesti maatalous- ja pienteollisuusrakentamisessa.


EPS-eristetyt betoni- valuharkot. Meiltä harkot eri käyttökohteisiin, mm. Myös verkkokaupastamme - tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaan ja tilaa!

Lujabetonin harkkovalikoima on kattava, saatavana ovat sekä ohutsaumamuurattavat ponttiharkot, muurattavat kevytsoraharkot että valuharkot. Löydät laajasta valikoimastamme mm. Harkot muodostavat rakennejärjestelmän, jolla teet talon perustuksista kattoon. Ne antavat suunnittelijalle mahdollisuuden tehdä yksilöllisiäkin muoto- ja tilaratkaisuja, jotka olisi . Ja muutenkin kiinnostaisi tietää mitä sisältää lähes kaiken käytännössä tarkoittaa. Ei maksa, elokuussa ostin LTH-3harkkoja eur kappaleelta ja tein niistä vain sokkelin.


Valuharkot on toki kivempiä latoa kun ovat kevyitä. Jos tekee seinätkin, voi . Pojalleni tehtiin 10xkellari valuharkoista (lev.35cm eristeineen). Korkeutta seinillä oli 3-metriä. Virolainen porukka oli urakoimassa.


Ei ne paljon leikelleet, valuharkkoihin jäi joihinkin paikkoihin välejä, joihin ne pari styroksin keskelle ja surrasivat . Lecaharkko vai valuharkko ? Lue lisää harkkojen eroista ja niiden ominaisuuksista sivuiltamme. Sitä valmistetaan paisuttamalla savea korkeassa lämpötilassa, jolloin siitä muodostuu pinnaltaan varsin tiiviitä, mutta sisältä täysin huokoisia ra- keita. Tämä tuo säästöä ja nopeuttaa sekä keventää työtä oleellisesti.


Päädyn pontti tarkoittaa, että pystysaumalaastia ei tarvita mikä nopeuttaa työtä edelleen perinteiseen . Lattian tasoitus lämpölattiatasoitteella.

Laatoituksen saumaus ja silikonisaumaus. Kipsilevyn saumaus Vetonit SS Saumasilotteella. Värillisen CASA Design -lattian teko. Betoniterassin laatoitus. Leca -harkkoperustuksen muuraus.


TL Telatasoite kipsilevykaton ja -seinän tasoitukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit