Lasten jääkiekko varustepaketti

Jääkiekkovarusteet ja Jääkiekkovaatteet netistä edullisesti. Huippumerkkejä kuten Bauer, CCM, Rex, SkiGo ja Reebok. Ja tietysti edulliseen Kärkkäisen hintaan! Mukana kyynärsuojat, säärisuojat, hartiasuoja, housut, hanskat ja laukku.


Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Erittäin laaja valikoima jääkiekkoluistimia, -hanskoja, -kypäriä ja suojia verkosta.

Miten löydän oikean koon itselle tai lapselle ? Pääsääntöisesti oikeat varusteet löytyvät pelaajan pituuden mukaan. Karkea kokojaottelu on: Youth = pelaajan pituus 100- . Hanki jääkiekkovarusteet edullisesti lapsille ja aikuisille verkkokaupasta. Meiltä saat kaiken, mitä jääkiekossa tarvitset. Hockey Corner Helsingistä löydät uudet ja käytetyt jääkiekkovarusteet sekä kaikki jääkiekkotarvikkeet ympäri vuoden. Winnwell on valmistanut jääkiekkovarusteita jo vuodesta . Bauer SSupreme S1Grip Stick SR jääkiekkomaila.


Warrior Alpha QX Tyke jääkiekkomaila.

Täältä osastolta löydät kaiken tarvittavan jääkiekkoiluun, oli se sitten jääkiekkomaila , jääkiekkoluistimet tai treenivaatteet. Myös suojavarusteet kuuluvat valikoimaamme. Ei ole väliä oletko aloittelija vai pelaatko jääkiekkoa korkeammalla tasolla, täältä löydät tarvitsemasi. Katso myös: Myydään jääkiekko.


Kallein varuste ei aina ole harrastajalle sopivin, ja varusteiden ulkonäköä tai imagoa tärkeämpää on hyvä istuvuus. Jos kaikki jääkiekkovarusteet hankkii kerralla, hintahaitari venyy muutamasta sadasta eurosta tuhanteen euroon varusteiden tason mukaan. Lasten ja nuorten varusteet ovat edullisimpia, . Maalivahdin varusteita aikuisille nuorille ja lapsille.


Monia erilaisia maalivahdin suojia ja oheistarvikkeita sekä harrastelijoille että ammattilaisille. Vaikka kiekkoharrastus ei jatkuisi eikä lapsi liittyisi ikäkausijoukkueeseen, lätkähanskat ovat käyttökelpoiset ulkojäillä ja pihapeleissä. Kasvavalle lapselle joutuu etsimään tiettyjä varusteita jopa vuosittain.


Avasimme varustepörssin seuratoimintamme yhteyteen, sillä seuramme jäsenperheille jää käyttämättömäksi paljon hyviä varusteita. Yhtenä tavoitteena seurassamme on ymmärtää myös yhteiskunnallisia ilmiöitä sekä tiedostaa harjoitettavien lajien . Aloituspaketti jääkiekkoon. Sukset, monot ja sauvat saa vuokrattua – mutta muut varusteet pitää ostaa ennen itse laskettelureissua.


Peter Forsbergin mielestä nuorten joukkuelajien johtajien pitäisi odottaa, kunnes lapset ovat vähintään 14-vuotiaita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit