Hydrauliikkapumppu

Tee valitus toisesta kuvasta. Ensimmäisiä hydraulisia laitteitaan kasaavalle harrastajalle menee välillä pasmat sekaisin, kun simppeli laite ei toimikaan niinkuin piti. Siksipä päätin laatia lyhyitä juttuja vastaan tulleista ongelmista.


Kun hydrauliikan perusteet on hanskassa, niin hommat sujuu. Ja kuten näkyy, esille on laitettu keskeneräistä materiaalia . Saat Massey Fergusonin osat kätevästi kotiintoimitettuna Sixtekin kautta.

Tutustu Massikan varaosien laajaan valikoimaan (4sivua, suuri 100Mb tiedosto). Tee tarjouspyyntö vaikka palaute-linkin kautta. Osat toimitetaan kotiovellesi irlantilaisen Quality Tractor Parts -yrityksen varastosta noin viikossa. Nyt myynnissä lisävarusteet ja komponentit Muu merkki hydrauliikkapumppu - Turku, Varsinais-Suomi.


Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Pyörimissuunta A (vastapäivä). Hydrauliikkapumppu , 20A12X. Mitat (katso kuva 2): A=49mm, B=92mm.

Meiltä löydät erilaiset hydrauliikkapumput traktoreihin, kippeihin jne. Imu- ja paine puolet ovat erotettu toisistaan ja niiden tuottama tilavuusvirta (tuotto) ei juurikaan riipu painepuolella vallitsevasta paineesta. Cesnan pumppu kävisi siihen mutta sitä ei meinaa mistään löytyä. Pumput ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja kestäviä. Laaja valikoima erilaisia sylintereitä erilaisiin käyttökohteisiin – 1tonnin kohdealueelle.


Betex hydrauliikkapumppujen tarkemmat tuotetiedot löydätte . EDULLISEMPAAN HINTAAN ja nopealla toimituksilla Skruvat. JCB JS 1LC hydrauliikkapumppu. Edullisesti suoraan maahantuojalta!


Muistanko väärin vai oonko nähnyt unta taas. Oliko joku voa pumppu mikä kytkettiin raktorin hydrauliikkaan millä sai lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Onko jollain muistissa nettisivuja ko värkistä. Mun mielestä ei siis ollu ainakaan säiliöitä. Pääpainelinja kait otettiin . Lueskellut täälä aiheeseen liittyvät.


Jotain knoppeja ja sit vähän sitä sun tätä ja mutu tuntumaa kirjoittelua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit