Halkoteline metalli

Kosken Metallilla on yli vuoden kokemus metallituotteiden valmistuksesta. Nyt näppärästi verkkokaupasta! KIKKA- halkoteline on siisti ja tukeva teline halkojen säilyttämiseksi.


Runkomateriaalina anodisoitu alumiini. Ei sisällä ruostuvia osia! Liitokset ruostumatonta terästä!

Telineen mitat: Ulkoleveys n. Syvyys seinästä mitattuna tukien kanssa n. Jos haluat suuremman telineen, voit . Sirot ja sisustukselliset lehti- ja polttopuutelineet on suunniteltu pohjoismaiseen makuun ja olosuhteisiin. Tyylikkäästi muotoiltu, musta halkoteline säilyttää polttopuut ilmavasti, suojapeite pitää puut kuivana säärasitukselta. Sisällä modernit telineet toimivat lisäksi lehtitelineenä tai kirjojen säilytyspaikkana.


Modernin kulmikas halkoteline on taivutettua metallia , kahvaosa puuta. Toimii loistavasti myös lehtitelineenä.

This Pin was discovered by Essi Karhapää. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Tässä kelpaa esitellä takkapuita.


Teräksinen tukeva halkoteline. Voihan sitä muunakin käyttää. Väri: Grafiitin musta tai kulta. Tasot petsattua 50mm paksua mäntyä. Halkotelineet valmistan tarpeittenne mukaan, erillisen suunnitelman ja tarjouksen perusteella.


Pentik Costa- halkoteline sopii myös muuhun säilytykseen ja sisustukseen. Osta omasi Stockmannilta! Cette épingle a été découverte par Tiina Haataja.


Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Näin parannetaan vangin mahdollisuuksia toimeentuloon myös vapautumisen jälkeen. Työnteolla pyritään myös normalisoimaan vankilaelämää. Suljettujen vankiloiden ja avolaitosten työtoiminnassa vangit valmistavat erilaisia puu-, metalli -, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit