Apollo kaihdin helsinki

Ratkaisut aurinkoiseen, nautinnolliseen elämään. Kaihtimet ja Markiisit laatua ja tyyliä arvostavalle. Puhelinpalvelu arkisin klo 9-17.


Mahdollisimman hyvän palvelun takaamiseksi, näyttelytilamme on avoinna aina . Aurinkosuojausta ammattitaidolla yli vuotta Töölössä.

Tarjoamme teille kotimaisia. Kaihdin Shop on Helsingissä toimiva kaihdinalan erikoisliike. Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.


Liikevaihdon muutos , - , -1 , - , -1 , 1. Liikevoitto , , , 1 , ,. Tuotantotilojen suuruus on lähes tuhat . Kevätaurinko on ihana asia, mutta ei paistaessaan silmiin koko ikkunan täydeltä!

Joko olet tutustunut modernien kaihtimien uusiin, käyttömukavuutta lisääviin ominaisuuksiin – ja upeaan ulkonäköön? Nykyaikaisilla kaihtimilla lisäät myös kotisi mukavuutta ja turvallisuutta, sanoo Helsingin. Kikapo, Auran Haaste, Ryöväri, Jojotar, Suvi-Siiri, Sävelen Sointu, Cramon, Mäen Eino, Hymynhäivä, Hupsis, Lissun Myrsky, Apanteri, Hennylän Tähti. Yhtiön toimialana on rakennusten ja huoneistojen varusteiden valmistus myynti ja asennus sekä kiinteistöjen . Sisältö-haun tulokset hakutermillä APOLLO KAIHDIN JA MARKIISI.


Nautinnollista elämää pihasi olohuoneessa! Nauti ulkoilmasta ja kotisi terassistasi, niin auringonpaahteella kuin kesäsateellakin. Markiisit pitävät lisäksi kotisi sisätilat viileämpänä kesähelteellä ja näin jäähdytyskustannukset ovat alhaisemmat.


Apollo – ikkuna- ja terassimarkiisit. Luo itsellesi ja perheellesi oma kesäkeidas . A- Kaihdin sijaintina: Espoo Helsinki. Yrityksen päähakusanat ovat. Hanki auringonsuojauksesi helposti rahoituksella, minkä avulla voit kertasijoituksen pilkkoa pienempiin osiin. Tiedät täysin varmasti tulevat kuukausierät, sillä lainan korko on kiinteä eikä viitekorkojen heilahtelut tule vaikuttamaan kuukausierään tai sopimusaikaan.


Lisätietoja: Merja Jukola. Halutessasi voit maksaa .

Tiedosto on liitetty tuotteisiin: Markiisikankaat. Kaihtimien ja markiisien tehtävä on suojata niin valolta, lämmöltä kuin ulkopuolisilta katseilta. Katso sisustussuunnittelija- helsinki.


Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy on Lappeenrannassa ja sen lähiympäristössä asiakkaitaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit