Volkswagen caddy maxi hinnasto

Mukautuu joka tilanteeseen. Caddyyn on saatavana jopa seitsemän mukavaa istuinta ja tarvittaessa lisätilaa kääntyvillä tai irrotettavilla penkeillä. Syvä kattolokero tarjoaa tilaa.


Lataa Caddy hinnastot ja esitteet pdf- muodossa. Jos työsi tai harrastuksesi edellyttää materiaalien ja työkalujen mukana pitämistä, on Caddy -malliston Maxi silkalta tilan määrältään ja tavarankuljetusominaisuuksiltaan hyvin vakuuttava peluri.

Volkswagen - hinnastot ja esitteet. Umpipakettiauto Caddy Maxi kuljettaa jopa mtavaraa säilyttäen samanaikaisesti henkilöautomaisen käsiteltävyytensä. Suositusvähittäishinnastot 1. Kuvan autot erikoisvarustein. Autoliikkeiden esittelyautot.


Autotalo Laakkonen Oy, Lahti. Transporter-mallistoon on saatavilla 4MOTION-neliveto ja DSG- automaattivaihteisto sekä näiden yhdistelmä.

Lisävarusteena 4MOTION- nelivedon yhteydessä on saatavilla alamäkiajon turvallisuutta ja helppoutta lisäävä alamäkihidastin. Myös kattavat esittelyt, kuvat ja vaihtoautojen hintaseuranta. Uusi auto tai työsuhdeauto. VW Caddy Maxi mallia myytävänä osoitteessa AutoUncle.


Hinnat ilmoitetaan myöhemmin. FARMARIMALLIT, malli esim. MAASTO- JA PAKETTIAUTOT, TILA-AUTOT,BUSSIT. Katso kuvat ja lisätiedot autosta.


Koeajoautomme on etuvetoinen, käynnistyksen start-stop-järjestelmällä, kW TDI-moottorilla ja kuusivaihteisessa käsivalintaisella vaihteistolla varustettu Caddy Maxi. Valittavissa on Kombi, Comfortline, Trendline, Highline tai Generation 4-varustelu. Se menestyi erinomaisesti myös viime vuoden. Ihmisten ja tavaroiden kuljettajana kunnostautunut Caddy uudistui.


Hyvää: suorituskyky, jousitus, tavaratila. Huonoa: sisämelu takana, kolmannen. Päästötaso on alhainen ja se näkyy hinnastossa.

Bensiinimoottorien katras on kattava alkaen . Alkuperäisillä varaosilla on hyvä sopivuus autoosi ja asennus on vaivattomampaa kuin yleisillä tarvikeosilla. Näin saat säästöä auton huoltokustannuksissa asennustyön ollessa helpompaa ja . Tuoteryhmään kuuluvat: vakaajan runko- ja päätyhelat, sekä vakaajan yhdystangot (= koiranluu). OE-laatuiset alustanosat ovat joko TRW- tai Lemförder-valmisteita. Meyle-HD on vahvistettu vaihtoehto alkuperäisestä osasta. Lisätiedot: Harri Heikkilä puh.


Vaihtoautot: takuu rahoitus osamaksu ja kotiinkuljetus - VOLKSWAGEN CADDY MAXI Rinta-Joupilta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit