Tee itse laituri

Myymälän aukioloajat: ma-pe klo 8-16. Tavaran nouto sovittavissa myös muina aikoina. Useimmille mökeille rakennetaan laituri , josta pääsee uimaan. Siellä oleskellaan ja viihdytään sekä kiinnitetään usein myös vene. Tee se itse - laiturin rakentaminen onnistuu, kunhan vasara pysyy kädessä.


Katso hyvät ohjeet laiturin tekoon.

Kunnollinen laituri lisää rannan käyttökelpoisuutta ja mökkiasumisen viihtyisyyttä. Seuraavana tehtävän on valitun laiturin mitoitus ja rakenteiden suunnittelu. Sen jälkeen on hankittava materiaalit. Jos maisema alkaa kyllästyttää, ulkolaitamoottori kiinni perään ja laiturin voi ajaa paremmille rannoille. Kiinnitä laiturin kiinnitysrengas, mikäli ankkuroit laiturin paaluilla.


Rakenna itse UKM- laituri. Mallilaituri koostuu käyntisillasta. Valmiiden ponttonilaituriemme lisäksi voitte nyt myös rakentaa unelmienne laiturin itse valmiista moduuleista.

Jokainen moduuli koostuu kahdesta painekyllästetystä kestopuusta valmistetusta lankusta, jotka . HS tutki laituripakettien hintoja ja vertasi niitä siihen, mitä maksaa itse tehty laituri. TILAA NYT markkinoiden edullisimmat laiturit ja rakenna helposti itse! Säästä satoja euroja tekemällä laituri itse – se on yllättävän helppoa mukana tulevien ohjeiden ansiosta. Ja mikäli et itse halua rakentaa – katso edulliset valmiiden laitureiden hinnat hinnastostamme. Markkinoiden laadukkaimmat osat . A-Laitureiden myymälästä Raisiosta löydät kaikki tarvikkeet ja.


Jos haluat suunnitella ja rakentaa laiturisi itse , löydät valikoimastamme laadukkaat osat laiturisi toteuttamiseen. Tarjoamme myös täydellisiä Kokoa se itse -paketteja , jotka sisältävät myös puuosat. Laiturin rakentaminen onnistuu myös itse. Haluatko suunnitella ja rakentaa laiturisi itse ? Lip-Lapin valikoimasta löydät tarvittavat osat laiturisi toteuttamiseen. Kaupasta saa valmiita laituripaketteja, mutta kesäpuuhana laiturin voi rakentaa myös itse , jos se on aikaa tehdä huolella.


Paikka vaikuttaa siihen, sopiiko. Hyvän laiturin rakentaminen ( tee se itse laiturit ). Kuljetus tapah- tuu veteen menevällä peräkärryllä, ja jos ton- tilla ei ole veteenlasku . Oikealla tekniikalla on helppo rakentaa laituri , jota ei tarvitse purkaa joka talvi.

Tämä laituri ei kellu vedessä, ja se kestää melkein mitä tahansa. Tee runko alumiiniprofiilista tai l kulmasta niin tulee kevyt jos joutuu talveksi pois nostamaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit