Takapenkin istuinsuoja

Motonetista löydät istuinpäälliset, takapenkin potkusuojat, remonttisuojat penkeille, istuinsuojasarjat sekä lämpöistuimet. Yleismalli, joka sopii lähes kaikkiin autoihin. Kiinnitys takakulmista kuminauhoilla, joten soveltuu mainiosti suojaamaan myös kii. Kulutusta kestävää polyesteria.


TAKAPENKIN SUOJA 165X145CM.

Kestävä ja helposti puhdistettava isokokoinen suoja, joka soveltuu erityisesti koiran kuljetukseen. Suo- jaa auton takaistuinta kosteudelta, lialta ja koirankarvoilta. Helppo kiinnittää etu- ja takapenkin niskatu- kiin. Peitteessä on aukot takapenkin turvavöille.


Jalkatila on mahdollista jättää . Vesitiivis, helposti asennettava ja puhdistettava istuinsuoja suojaa autosi takapenkkiä lasten likaisilta kengiltä, naarmuilta sekä välipaloilta. Laadukas selkänojasuoja järjestelee lapsen pikkutavaroita sekä suojaa lialta .

Takapenkin suojat valmistetaan aina annettujen mittojen mukaan. Istuinpäällinen on yhtenäinen, peittäen. Terveysvaikutteinen magneetti-istuin, jonka puolipallon muotoista magneettista hierontakuulaa. Vaihtoehto perinteiselle puukuulaistuimelle, varustettu selkätuella.


ENSTEX-kangas - Tarrakiinnitys - Koko 135x1cm. Pikasuojien suunnittelussa painopisteenä on. Soveltuu myös autoihin joissa niskatuet. Suojan koko on 1x 1cm. Hong Kongista laadukkaat istuinsuojat ja istuinpäälliset innokkaille autoilijoille aina kilpailukykyisin hinnoin.


Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme! Säilytä autosi arvo hankkimalla laadukas suojapeite penkkien päälle, takapuskurin suojaksi ja takakonttiin! Takapenkin suojat valmistetaan aina annettujen mittojen mukaan, katso mitoitusohje. Valmistamme istuinsuojaa takapenkeille. Takasuojassa otetaan huomioon turvavöiden kiinnitys sekä niiden sijainti.


Allside Comfort - istuinsuoja sopii vaativaan makuun - luxusversio suositusta Allside- istuinsuojasta.

Se suojaa takapenkkiä lialta ja kosteudelta, mutta lisäksi se on erittäin paksu. Siksi se on mukavan pehmeä ja eristetty alusta koirallesi. Et tarvitse erillistä peittoa.


Osa suojapeitteistä sisältää jopa puskurinsuojan, jolla vältetään naarmuja maalissa. Vettähylkivässä suojapeitossa on myös sivuseinät, joten koko . Etupenkin istuinsuoja , joka tarkoitettu suojaamaan auton verhoilua. Penkinsuoja sivuseinillä Trixie suojaa takapenkkiä lialta ja lemmikin karvoilta, on lämmin ja luistamaton.


Penkinsuoja DD World suojaa auton takapenkin ja sisätiloja lialta ja koiran karvoilta. Etupenkinsuoja Flamingo on helppohoitoinen, kestävästä nailonista valmistettu istuinsuoja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit