Sunsugaring kokemuksia

Sokerointi on ylivoimaisesti paras kaikista ihokarvojenpoistomenetelmistä ja sokerointi pitää ihon sileänä jopa kuukauden ajan. Sitä sokerivahaa ei tarvitse esikäsitellä, vaan on valmiina käytettäväksi sellaisenaan. Tuote otetaan suoraan purkista käyttöön, huoneenlämpö astetta. Lopuksi levitetään SunSugaring Aloevera g. Jos olette miten olette sen tehneet? Sunsugaring ainakin myy tuota sokerimassaa.


Innostuin sokeroinnista karvanpoistomenetelmänä ja kävin ostamassa kokeeksi purkillisen EasySweet-vartalosokeria. Ajatuksena oli, että harjoittelisin ensin tuolla valmiilla massalla ja jatkossa keittelisin seokset itse. Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti poistaa sokerimassa iholta vedellä huuhtelemalla. Vartalosokerin lämmitys onnistuu parhaiten vartalosokerille tarkoitetulla lämmittimellä, mutta lämmitys . SunSugaring vartalosokeri on sellaisenaankin käyttövalmis, mutta lämmityksen avulla sokerointi on kevyempää ja miellyttävämpää.


Olen koittanut vaikka mitä menetelmiä laaserista sheivaukseen, joten jonkun verran kokemusta löytyy ja kirjoitankin tähän täysin niiden pohjalta, joillain voi olla menetelmistä täysin erilaisia fiiliksiä. Omat karvani ovat aika tummia ja kasvavat nopeasti, lisäksi minulla on todella herkkä ja kuiva iho. Kiitos ihan oikeasta vastauksesta,josta oli apuakin :).


Toisella sokerointikerralla homma hoitui tunnissa eikä tuntunut yhtään pahalle. Vaikka sokerointi ei ole ihan niin kivulias kuin vahaus mutta on pakko sanoa, että sokerointikin, varsinkin ekoina kertoina, nipistää. Muistaakseni ainakin Ironbutt oli hyvällä menestyksellä käynyt jossain tämmöisessä käsittelyssä. Onko nämä hoidot ihan törkeän kalliita? Muutamia satasia saa mennä hyvän asian puolesta, jos ei nyt . Ja ne karvanpoistoja tekevät tyypit nyt näkee niitä paikkoja ihan joka päivä, joten ei se niillekään ole yhtään niitä sääriä kummempi juttu.


Ihan viimeisenä Satu muotoili minulta kulmakarvatkin . Samankaltaisia tuotteita. XZ Persikkanektari latvasuoja. Värjätyille ja käsitellyille hiuksille . Kyllä minäkin ekakerralla sotkin. Se voi olla toisella kertaa jo helpompaa.


Sen koostumuksen oppii varmasti tekemään kun tulee vähän kokemusta. Se on varmaan aika tarkkaa. Ei ole vielä kukaan vissiin onnistunut ainakaan eka kerralla kunnolla.


Jos jaksaa, eikä ole ylikarvainen, niin pinsetit on jees myös, eikä satu niin paljoa kuin epilaattori joka repii monta karvaa nopeasti ja yhtäaikaa. Olen tehnyt ihokarvojen vahausta kotona jo pidemmän aikaa. Lukiessani tätä palstaa kiinnostuin sokeroinnista, jonka tekemistä haluaisin. Kokemuksia alapään sokeroinnista, varsinkin niiltä joille tehty brassi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit