Sunor autotalli 15m2

Tukeva peltirakenteinen talli toimii sekä pihavarastona että autotallina. Tallin suojissa on myös . Kestävä ja tilava 15mtalli, joka antaa sääsuojan isommillekin työvälineille ja puutarhakoneille ja sen kestävä peltirakenne takaa käytettävyyden vuodesta toiseen. Näistä ohjeista löydät kaiken tarvittavan tiedon autotallin kokoamiseksi.


Lue kaikki ohjeet ennen aloittamista.

Tee kokoaminen askel askeleelta ohjeiden mukaisesti. Huomaa: kokoamiseen menee kahdelta henkilöltä yksi kokonainen päivä. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat osat. Lajittele osat numeroittain alla . Katso myös muut vaihtoehdot!


Kate 6mm kaksikerroksista polykarbonaattia. Terassikatos leveys 95cm, syvyys 303cm. Peltirakenteinen autotalli pariovilla.

Autotalli Sunor m² harmaa. Sunor autotalli rimpulaa mm! Toimitusaika 1-arkipäivää. Tukirakenteet myös heppoiset. Sopii lähinnä sisäkäyttöön.


Ohjeet lapsellisen pienellä präntillä sekavine kuvineen. Kannattaa ostaa kunnon kamaa, jos haluaa kunnon tallin. Aiheeseen sunor autotalli 15mliittyvät haut.


Karjaan myymälässä 1kpl Sunor autotalli 15mhintaa 495€ norm. Pakkaus on rikkoutunut, mutta osat ovat tallella. Halls-kasvihuoneita jopa -. Pidätämme oikeuden toimitusten viivästymisiin ja tuote-erien loppumiseen!


Tarjoukset voimassa tiistai 07. PUUTARHAVAJA AUTOTALLI SUNOR 15MSuuri ja. Olis kerrostalon pihalla peltinen autotalli , joka talvisin on melko kylmä. Edullinen ja helppoasenteinen puutarhavarasto sääsuojaksi työkaluille, menopeleille ja pienkoneille!


Minulla on ollut HongKongin 3mx6m hopean varinen teltta jo nelja talvea kaytossahyvin on pysynyt pystyssa, kun olen pudotellut lumet heti.

Teltta kannnattaa kiinnittaa hyvin, silla jos se myrskyssa irtoaa niin hakkaa auton kyljen. Meiltä laadukkaat Non Woven TAPETIT MUUMITAPETIT rll rll Remontoijan JUMBONIKKARI tapetti 14m rullassa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit