Rainbow imuri varaosat

Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Rexair antaa valtuutetuille jälleenmyyjilleen, ja vain heille, kirjallisen neljän vuoden takuun pölynimurilleen. Käytä identtisiä varaosia.


AquaMate hoito-ohjeet, takuutiedot, varaosat ja huoltotiedot saat paikalliselta valtuutetulta. Kaikki huolto, puhdistusta lukuun ottamatta, on jätettävä valtuutetun Rainbow-jälleenmyyjän tai -huollon.

KÄYTÄ AQUAMATE VAIN MALLIN ERAINBOW - IMURIN KANSSA. Rainbow -puhdistusjärjestelmää voidaan käyt- tää pölynimurina ja ilmanpuhdistimena. Sillä on ilman kosteutta tasapainottava vaikutus. Imurilla voidaan imuroida kuivaa ja märkää likaa sekä vettä.


Pöly imuroidaan laitteen suurimmalla teholla vedellä . Rainbow kodinpuhdistusjärjestelmä korvaa perinteisen imurin ja estää pölyn palaamisen. Koko maata palveleva huolto on Kirkkonummella. Huolto sijaitsee Kirkkonummen Evitskogin kylässä.

Rainbow voi toimittaa meille huoltoon joko Matkahuollon tai postin välityksellä. Rainbow on alansa edelläkävijä ja miljoonat kodit ympäri . Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta. Reiska kodeissa ollaan terveempiä25. Rainbowssa Hepa-suodattimen läpi puhaltaa kuumaa ilmaa joka kuivattaa . Anoppi osti taannoin Rainbow - imurin.


Kehuu laitetta maasta taivaisiin. Mutta hän sanoo, että on hintansa väärti. Off topic: minun äitini on v, eikä hän ole mikään mummeli. Siinä on ilmanpuhdistin myös. Täysin sielun ja mielen voimissa ja täysin kykenevä päättämään asioistaan ja ostoksistaan.


Tehokas, imuteholtaan parempi kuin muitten vastaavat! Tasapainoittaa myös huoneilman kosteutta. Mattotamppari ja pienempi tamppari.


Lähtee todella puhtaaksi ja pölyttömäksi petivaatteet ja matot! Laitteessa kaksi eri tehoa, .

Hinnat sisältävät alv. Vesisäiliö, kokoamaton (GST). HYLA on käsityönä valmistettava puhdistusjärjestelmä. EI suodattimia eikä pusseja - vain vesi. PATENTOITU MAAILMANLAAJUISESTI.


Hyla imurin varaosia taitaa olla vaikea saada. Onko kellään tietoa varaosakauppiaista? Oho, ompas täällä negatiivista Electroluxin imureista. Meillä vanha electrolux palveli kymmenen vuotta ja nyt vasta meni rikki tai oikeastaan vaan on.


Myynnissä on muutama erilainen vesisuodatukseen perustuva pölynimuri: Rexair Rainbow (USA), Pro-Aqua (Saksa) ja HYLA (Slovenia). Näissä kaikissa on yhteistä se että niitä ei myydä kaupassa, vaan myyntiedustajat tulevat kotiin esittelemään ja hieromaan kauppoja. FI: stä hyla vesi- imuri vertailet tuotteita kätevästi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit