Parla tammi chalet tundra

Puu on sisustusmateriaalina ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä vaihtoehto tarjoten luonnetta, lämpöä ja mukavuutta kodin jokaiseen tilaan. Aito puulattia tarjoaa sisustajalle ajatonta estetiikkaa sekä pitkäikäisen kumppanuuden elämän. Parla -parketit ovat aitoa luonnonpuuta kauneimmillaan ja yksilöllisimmillään. Suomessa valmistettu parketti on tehty kestämään suomalaiset olosuhteet Kotimainen . Se on ainutlaatuinen valinta kestävyytensä ja .

Chalet Tundra ilmentää ajan patinaa parhaimmillaan. Parketin pintaa on harjattu kevyesti korostamaan entisestään puun luonnollisia ominaisuuksia. Valmiin lattiapinnan ilme on . Pakkaus: 500m (2kg). Luonnonläheinen harmaan sävy yhdessä tammen voimakkaiden ja näyttävien syy- ja oksakuvioiden kanssa on hurmaava yhdistelmä.


Väri: Harmaa, Keskiharmaa. Varastossa: Tilattavissa.

Toimitusaika: Tilaustuote, 1-viikkoa. Ominaisuudet: Soveltuu sekä sähkö- että vesikiertolattialämmitykselle Mattalakka, harjattu Lukkopontti. KOHDE 3: Omatalo Ajatus - Parla Saarni Andante. KOHDE 5: Wave - Parla Tammi Chalet Desert.


KOHDE 8: Villa Saimaanhelmi - Parla Saarni Soprano 1s. Osana OR groupia Parla Floor. KOHDE 11: Kontio Toive - Parla Tammi Chalet . Parlan Chalet on näyttävä harjattu lautaparketti lankkukuosilla ja reunaviisteillä. Talon pintamateriaaleissa nähdään aitoja materiaaleja kuten tammiparkettia, harmaata vuolukiveä ja valkoista marmoria. OR tehtaanmyymälä tarjoaa suuren valikoiman parketti-ja puulattioita rakentajille ja.


Paras hinta aina, tule ja osta! Alueelle rakennettavista taloista valtaosa on puurakenteisia. Hirsi, puumateriaalien kuningas, on hengittävyydessään on . High quality parquets, wood floorings and panelling by Finnish OR group as brand name Parla I Parla. Olen hieman yllättynyt tykästymisestäni rustiikkisiin eli oksaisiin .

Siirry kauppaan. Tarkista netin halvin hinta ennen ostosta, saatat säästää – tuotteen hinnasta! Vaalea mattalakattu tammilautaparketti, jossa on vaihteleva puukuvio.


Parketti tammi Cardamomo 1-sauvainen Barlinek. Luo raikkaan vaikutelman ja sopii useimpiin huoneisiin. Parla is a parquet, wood flooring and panelling company situated in Finland… Read more at parla -parquet.


Kaapinovet, Uusi kapea kehys ovimalli Rauha, mdf, väri helmenharmaa, puolikiiltävä, Kontio Living. Väliovet Jeld-Wen Unique 5valkoinen, pesu- ja löylyhuone Pisara. Portaat ja parven lasikaiteet.


Lappiporras, portaan sävy. Takka Tulikivi Valkia Aalto, piippu Schiedel.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit