Myydään piikkausvasara

Piikkausvasara HILTI TE 300AVR. Maanrakennuskoneet, Työkoneet ja kalusto, Lieto, Tori. Rakennustarvikkeet ja työkalut. Paineilma piikkausvasara. NYT 4300e, Työkoneet, Työkoneet ja.


Selaa ilmoituksia ja löydä sopiva.

Myydään piikkauskone alkaen Eur 25. Ota yhteyttä suoraan myyjään: Polarkone. Tervetuloa edullisille ja turvallisille ostoksille! Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Koko Suomi, Ahvenanmaa, Etelä- Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa . Osta luokan Pora- ja piikkausvasara , sähkö tuotteita verkkokaupassa Würth Oy ▷ Koe tuotteiden laatu ja monipuolisuus itse!


Kokonaispaino pakkauksen kanssa, kg. Moottorityyppi, Sähkövirta.

Tästä todellinen äijälaite! Voimakkaalla Flex DH SDS-max piikkausvasaralla hoidat betoniseinien ja muurauksien purkutyöt asenteella. Kompaktilla purkuvasaralla onnistuu myös laattojen ja laastin poistaminen sekä reikien tekeminen seiniin. Huoltovalo ilmoittaa hiilten . Kierrosluvun säätö tarkkaan, optimoituun työskentelyyn.


Pitäisi porailla pihassa olevaan kiveen muutamia reikiä. Olen tässä koittanut haeskella jotain sopivaa konetta reikien tekemiseen. Macea Oy on monipuolinen, laajan valikoiman maahantuonti- ja konetalo.


Alhainen tärinä ainutlaatuisen AVT tärinänvaimennuks. Poliisi pyytää vihjeitä piikkausvasaran olinpaikasta tai mahdollisesta kaupittelemisesta tai . J iskuenergia antaa luokkansa parhaan tehokkuuden. Akku ja latauslaite myydään erikseen. Tehokas SDS Max - piikkausvasara kevyeen piikkaukseen, pinnan valmisteluun tai urien ja aukkojen poraamiseen tiileen, muurauksiin ja kevytbetoniin. TAH–TCH-sarjat (KRYOSEC).


TG–TI-sarjat – energiaa säästävä ohjaus. THP-sarja (ylipaine maks. bar).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit