Muottisilikoni oomoo

Oomoo silikonikumit ovat erinomaisia ja helppoja muottikumeja , sekoitussuhde yksinkertainen 1:massan mukaan (ei punnitusta). Molemmat Oomoot ja ovat notkeita massoja, joita on helppo sekoittaa. Kuivuvat huoneenlämmössä erittäin pienellä kutistuvuudella ja valmis muotti on kestävä, repeytymislujuus on.


Olemme keränneet tälle sivulle ohjeita ja vinkkejä silikonimuotin valmistukseen ja muottisilikonien käyttöön liittyen. Voit aina tarvittaessa kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme, info@materialshop. Joustava silikonimuotti on pitkäikäinen ja sopii monimutkaisille malleille . Muottimateriaalina silikoni. Silikonikumi on hivenen helppokäyttöisempi kuin polyuretaanikumi, sekä turvallisempi.


Erittäin hyvä valinta helppoon muotin valmistukseen on joko Oomoo tai Mold Star tai 30. Aloittelelevalle muotin tekijälle voi muottikumin valinta tuntua aluksi hivenen monimutkaiselta ja sekavalta; kummalliset . Kun ostan tuota oomoota ja veistelen jonku haluamani muotin ja teen sillä shadin , jos se ei ui niinkuin olin toivonut niin onko muottisilikoni hommattava uus vai voiko jotenki. Yhdestä Oomoo satsista 27kg tein yhden muotin, johon mahtui kalamallin v-pyrstöinen 15cm vertikaali + 4x 12cm vertikaalia + 3x 8cm kalamallin. Itse ajattelin hommata muottisilikonia jostain ja valaa jerkit epoksihartsista. Vai onko kenties muita massoja joilla kannattaa ennemmin valaa?


Puhkes itellä niin kova into alkaa väsään jerkkei et pakko hommata aineet pikimmiten :D. MrAhti kirjoitti:Mitenkäs pystyy estämään muotin puoliskojen hitsaantumisen yhteen muottia valmistaessa? Cab lakka ja talkki ainakin?


Entäs joku rasva mutta mikä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit