Matto sotka

Maton valinta vaikuttaa huoneen tunnelmaan yllättävän paljon. Maton väri, materiaali ja koko muuttavat myös sisustuksen mittasuhteita ja tilantuntua. Taitava sisustaja käyttää maton materiaalia hyödykseen: oikein valittu matto auttaa myös kodin siistinä pitämisessä. Lue lisää maton vaikutuksesta sisustukseen.


Katso ja ihastu kategorian Kaikki matot tuotteisiin Sotkan uudistuneessa verkkopalvelussa. Tilaa olohuoneen matto kotiin netistä tai nouda myymälästä. Valkoimastamme löytyy monen väristä ja muotoisia mattoja joka kotiin. Huuhdellaan runsaalla vedellä. Laadukas puuvilladhurriematto.


Tahrojen poisto välittömästi. Ostettavissa verkkokaupassa. Cosy-matossa on kaunis ja elävä mattakiiltävä pinta. Lateksipohja estää liukumista. Hoito-ohje: normaali imurointi, laakavesipesu pesulassa.


Materiaali: Heatset-käsiteltyä polypropyleenia, pohja juuttia. Hoito- ja pesuohje: normaali imurointi, kemiallinen pesu pesulassa. Makuuhuoneen matto on tärkeä osa sisustusta, ja oikein valittu matto makuuhuoneeseen helpottaa arkea. Millaiseen mattoon sinä haluat aamulla upottaa varpaasi?


Pieni matto sängyn edustalle vai suurempi matto , joka ulottuu sängyn alle? Sotkan laajassa valikoimassa on tarjolla eri kokoja, värejä ja tyylejä. Tukeva näyttävä plyysimatto polypropyleenia, koristeleikkaukset. Tuuhea mm korkea polypropyleeninukka.


Nukka 1 polypropyleenia, juuttipohjaus. Tasovesipesu pesulassa max asteessa. Askon mattovalikoima on laaja ja sieltä löytyy jokaiseen kotiin sopiva mattoratkaisu. Olohuoneen matto tuo kodikkuutta, kokoaa huonekalut viihtyisäksi ryhmäksi ja parantaa akustiikkaa.


Mattoon kannattaa satsata ja valita se huolellisesti omaan olkkariin sopivaksi. Olohuoneen maton valinnassa tulee ulkonäön lisäksi huomioida myös olohuoneen koko ja muoto, sekä millaista tyyliä . Myydään sotkan jalkapalloaiheinen matto.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit