Liukuovikisko musta

Hanki liukuovilaitteet ja helat K- Raudasta. Laadukas liukuovi , joka tuo näyttävyyttä kotiisi. Liukuovi kiskot ja helat. Katto- ja lattiakisko myydään erikseen.


Mustilla metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Valmistamme mittojen mukaan erilaiset seinät, liukuovet, sarnalliset ovet ja muut ratkaisut. Myös kylpyhuoneen suihkuseinät.


Monet seinistä on mahdollista asentaa itse, mutta tarjoamme myös asennuspalvelun Uudenmaan alueella ja . Toimitus sisältää: liukukisko, pyörästö, kiskon etu- ja päätylevyt (huom! aina valkoiset) ja lattiaohjuri. Seinän päällä liukuvan oven liukukiskoa on kahta kokoa. Voit valita liukuoviin esimerkiksi kirkkaan tai sävytetyn peilin, värjätyn lasin tai mustan , valkoisen tai puukuosisen melamiinimuovin. Materiaaleja voi myös yhdistellä siten, että saat juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.


Malli 3Alu on mittojen mukaan valmistettava liukuovi , jossa on kapea ja hienostunut alumiiniprofiili. Malli sopii ympäristöihin, joihin halutaan laadukkaat, turvalliset, hiljaiset ja kestävät ovet. Sekä ala- että yläkiskoissa on kuulalaakerit. Mallissa 3on valkoiset tai alumiiniset listat ja saatavana on kattava valikoima . Aloita mittaamalla liukuovien viemä tila tämän kätevän PDF-tiedoston avulla.


Muista lisätä aukon leveys ja korkeus vaiheessa kassalla. Avatulla mekanismilla liukuoven detaljien design edustaa vaatimatonta, mutta samalla modernia tyyliä, ne ovat valmistettu himmennetystä ruostumattomasta teräksestä. Rautakaupasta löytyy tee-se-itse-ihmisille paketteja, joissa on yläkisko sekä liut, mutta näissä ongelmana on se, että ovet roikkuvat vapaasti kiskosta.


Meiltä puuttuu (vieläkin!) kodinhoitohuoneesta liukuovi , jonka taakse pitäISI jäädä talotekniikka. Taisin jo Instagramin puolella hehkuttaa valmista mökkieteistä, mutta ei nyt ihan. Tosin tämä, jo kyselyitä saanut, ladon ovi liukuovi on nyt valmis. Tämä ei ollut vaikea toteuttaa kunhan vain sain oikeat osat kasaan.


Kävi katsokaas niin että tuo seinä osoittautui ontoksi. Outlet osiossamme myynnissä malli- ja esittelykäytössä olleita liukuoviamme. Joitain kulumisen merkkejä voi ovista löytyä. Toimitamme ovet asiakkaillemme ympäri Suomea omilla autoillamme.


Tilasin oven kahdella jakolistalla. Meille ei kuitenkaan tullut mieleen mitata, ettei jakolista ole naaman korkeudella. Murhe oli aikamoinen mutta oli oma vikahan se oli.


Purin ovet, teetin korkeamman keskimmäisen peilin ja kokosin . Toimintavarma ja kestävä – Laadukas ja edistyksellinen suunnittelu varmistaa järjestelmän pitkän käyttöiän ja tarjoaa huomattavia etuja verrattuna muihin liukuovijärjestelmiin. Jos ovi suljetaan liian .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit