Lasiovi 7x18

Vaivattomasti kaikki LVI-tuotteet netistä! Karkaistusta lasista tehty saunanovi on turvallinen ja käytännöllinen ovi saunaan, sillä se kestää erinomaisesti saunan olosuhteita. FI saunanovi 7xtuo edulliset tarjoukset suoraan kotiin! Kuvioimaton saunan lasiovi on pelkistetyn tyylikäs valinta. Lasinen saunanovi antaa saunallesi lisää tilantuntua ja tuo myös ilmettä kylpyhuoneeseesi.


Lasisia saunanovia on saatavana erivärisillä ja erilaisilla kuvioilla varustetuilla laseilla. Kaikki ovet on varustettu joko mänty, tervaleppä tai haapa karmeilla. Itse tilasin Harvian oven K-raudan kautta. Mulla oviaukko noin 70x19 eli ei standardimitotus käynyt vaan otin kokoa 7x18.


Laajasta valikoimastamme löydät saunanovet lasilla tai ilman, kotiin tai mökille. Saunan ovi on usein lasinen. Valitse mieleisesi sävy lasille ja karmille. Myös kätevästi verkkokaupastamme - tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaan. Voit valita saunan lasiovesi karmillisena tai karmittomana, karmiksi voit valita mäntypuusta, tervalepästä tai haapapuusta valmistetun karmin tai valmiiksi mustaksi sävytetyn karmin.


Aito puinen nuppi sopii suomalaisen käteen. Nuppi aina karmin mukainen. SLKOKOLASINEN SAUNAN OVI KIRKAS. OVILEVY mm kirkas, harmaa tai pronssinvärinen karkaistu . Juha_P kirjoitti: Bauhausin myyjä otti asiakseen selvittää saako ovea tilattua 7xkokoon.


Mulla on kellarissa vanha sauna, rakennettu joskus 20v sitten. Ovi on hiukan matala, pidemmät kaverit lyövät otsansa yläkarmiin. Oviaukko on kokoluokkaa 7x, kolmilasinen ovi on 7x17.


Mistään ei tunnu löytyvän sopivaa ovea, ei edes 7xkokoluokassa. Oven yläpuolella on varaa piikata pois . Meiltä laadukkaat LVI-tuotteet. Saatavilla jo tuotetta – klikkaa ja . Harvian lasituotteilla saat saunaasi pehmeää valoa ja avaruutta. Lasiovi tuo pehmeän valon saunaasi. Ne tekevät sauna- ja kylpyhuonetilasta yhtenäisen ja tunnelmallisen valoisan.


Harvian lasiovet on kehitetty erityisesti saunakäyttöön: Ovilasi, kuten muutkin . Aiheeseen lasiovi 7xliittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit