Kukkalauta tokmanni

Reunoilta uritettu ikkunalauta. Valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Katso kaikki Prisma-verkkopalvelun Pinetta-tuotteet Katso kaikki. Edellisessä kuvassa näkyvä Jouluruusu on todella näin säälittävän näköinen.


Ostin sen parilla eurolla joulun jälkeen. Optimisti minussa uskoo, että saan taiottua sen henkiin. Pääse verannalle, heti, kun pahimmat pakkaset lauhtuvat. Samalla kertaa ostin myös Amarylliksen ja Hyasintit, kun halvalla sai. Ulkomailta soitettaessa ulkomaanpuhelumaksu.


Tilaa Tokmannin tarjouskirje! En halua mitään Elisa-Vahtia. Ovikellon turha pimputtelu alkaa ärsyttää. Asun rivarissa ja luulen, että minulla on oikeu laittaa tallentava kamera, joka on kohdistettu omaan oveeni.


Ei siis julkiselle paikalle tai kenenkään muun kuin omaa kotirauhapiiriäni kuvaamaan . Kaikki Tokmanni myymälöiden osoitteet, puhelinnumero ja aukioloajat kaupungissa Seinäjoki sekä muita myymälöitä. Keltainen talo rannalla:. Nyt se riistäyty käsistä!


Siinä vaan kävi nyt niin. Ja mitä nyt oikeen tapahtu? No Tokmanni ja valoverkko.


Muovirottinkikori L valkea osastosta Muu sisustaminen nyt kaikkein edullisimmin kaupasta Tokmanni hintaan euroa. Kauppa, Vaihtoehdot, Toimitusaika, Hinta, Toimitettuna. Olen etsiskellyt kukkalautaa tulevaan keittiöön, semmoista valkoista ritilälautaa.


Ihan tavallista ja ihan tavallista valkoista. Paitsi että oikeastaan funtsin, että se kukkalauta voisi olla samanvärinen kuin nuo kaapitkin. Ja löysinkin semmoisia, Kylmäkosken Tokmannilla niitä oli ohikulkeissani. Epäilen kyllä, että tämä meidän koti on talvehtimista ajatellen melkoinen pätsi noille kukille. Silti yrittänyttä ei laiteta!


Näistä jäi vielä ylimääräisiä palasia, jotka käytettiin sohvaryhmän takana olevaan kukkalautaan ja hyllyihin. Suhteellisen riittoisaa tavaraa siis! Seuraksi repäisin muutamasta Tokmannin kympin lakanasta soiroja, joilla verhosin loput penkeistä.


Olipa kiva lukea ehdotuksianne aina kukkalaudan jalasta kassillisen jättämiseen yleiselle paikalle, mutta päädyin kuitenkin Kivipellon Sailan ehdotukseen. Langat ovat loppuneet monesta Biltemasta ja nyt ovat innokkaammat löytäneet jo uusiakin myyjiä, Starkki ja Tokmanni mm. Käytiin Tokmannilla katselemassa kiinnitystarvikkeita ja huomasimme siellä kaksi metriä(2m) pitkää maalattua liimapuulevyä hintaan 20€ ja.


Viherpiiperö osta tokmannilta liimapuulevy ja sitten siellä on niitä puisia kannattamia maalaa halumalla värillä ja siinä valmis kukkalauta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit