Kodin älylukot

Osramin valmistamat älykkäät sähkölamput vaarantavat kodin koko langattoman verkon. Kodin lukitus on astunut uudelle aikakaudelle. Avainnippu kevenee mukavasti, kun kodin kaikki ovet aukeavat yhdellä avaimella. Pientaloille soveltuvia avainjärjestelmiä on muun muassa mekaaninen ABLOY SENTO ja uuden ajan älylukko YALE DOORMAN. SENTO - avainjärjestelmän kestävä rakenne ja patentoitu AWS-mekanismi (Anti-Wear- System) takaavat . Jos on koskaan kokenut sen ahdistuksen tunteen, kun on hävittänyt avaimiaan tai unohtanut ne lukkojen taakse sisälle, kokee suurta helpotusta tutustuessaan tähän laitteeseen.


Tuoreessa omakotitalossa avovaimon ja kaksivuotiaan kanssa asuvana voisin itse kuvitella. Välineet kaupasta: Älylukot murtuivat helposti hakkerien testissä. Tarkista, kuka on avannut oven poissaollessasi tai luo avainkoodi talonvahdille.


Tutustu ja hanki älylukko nyt! Myös pientaloasujien elämää helpottaa ja avainnippua keventää älylukko , joka sopii lapsiperheiden ja ikääntyvän väestön lisäksi aktiivista elämää viettäville. Lukituksen voi yhdistää myös kodin muihin älykkäisiin ratkaisuihin, kuten hälytinjärjestelmiin, joita myös voi hallita puhelimien ja tablettien avulla. Lukossa on ääniopastus suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi sekä valaistu näppäimistö, mikä tekee käytöstä helppoa myös pimeässä.


Lukon IP55-luokitus ja UV-suojattu . UV-suojattu pinta kestää pitkäaikasta altistusta auringolle ja kosteudelle. Toimiii neljällä V AA-alkaliparistolla. Jos paristot loppuvat, voidaan lukko käynnistää ulkopuolelta ja avata rekisteröidyllä elektronisella avaimella.


Sisäpuolen painike avaa lukon aina virrattomanakin. Valitsemalla sisustukseen sopivan värin tai pintakäsittelyn, viimeistelet oven osaksi muuta asunnon sisustusta. Uuden ajan älylukko kotiisi.


Kattavasta valikoimastamme löydät Abloyn käyttö- ja varmuuslukot sekä heloitustuotteet, uuden ajan älylukot , ovikellot, ovisilmät, riippulukot yms. Enää ei tarvitse huolestua hävinneistä avaimista ja huoltomiehelle voi antaa tilapäisen koodin. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen jokin sinulle mahdollisesti tapahtunut kommellus avainten unohtuessa kotiin ? Lukkoja hankkiessa kannattaa selvittää omat tarpeensa , neuvoo Marko Järvenpää. Lukko kannattaa valita niin, että se . Koti muuttuu entistä älykkäämmäksi – esimerkiksi älyvalot, älylukot ja vesivuotovahdit yleistyvät.


Yale Doormanin meille kotiin toimitti ja asensi Tornion Turvaykköset. Nettiin kytkeytyviä kodinkoneita, valaistusta ja valvontajärjestelmiä voi ohjata etänä älypuhelimella, ja jatkossa yhä enemmän myös puhumalla. Puhelin jolla ohjataan valaistusta.


Oululaisen iLOQin älylukko on palkittu alan arvostetuimpien joukkoon kuuluvan julkaisun myöntämällä palkinnolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit