Ivkanavaeristeet

Smartia on suomalainen innovatiivinen kaupan alan toimija ja asiakkaille 1 turvallinen ja edullinen ostospaikka. Smartia on yrityksen toimivan johdon ja Kastelli-Talot Oy:n omistama yritys, jonka toimintahistoria kantaa lähes vuoden taakse. Kehitämme toimintaamme innovatiivisesti ja etsimme koko ajan parempia . Raaka-aineena käytettävälle Ewona eristeelle on Suomessa myönnetty oikeus käyttää Allergia- ja astmaliiton allergiatunnusta.


Ewona kierrätettävästä polyesterikuitumateriaalista, joka on uusi kotimainen eriste rakennusmarkkinoilla.

Asennettaessa ei synny haitallista asennuspölyä huoneilmaan. Kevyt ja energiatehokas sujutettava kanavaeriste iv -kanavien lämmön- ja kondenssieristyksiin. CLIMCOVER TUBE Alu(ent. KIM-AL-DUCT) on kourumainen sujutettava kanavaeriste pientalojen iv -kanavien lämmön- ja kondenssieristyksiin. Eriste on turvallisuudeltaan ylivoimainen.


Kanavien eristäminen ennen niiden asentamista paikoilleen nopeuttaa työtä huomattavasti ja asennuksen jälkeen jäljelle jää vain saumojen viimeistely. Päällyste alumiinilaminaatti. Meillä myös noutomyymälät Espoossa, Lempäälässä ja Helsingissä (h).


Saatavana eristeitä myös muilla mitoilla ja vahvuuksilla sekä puristelujuudeltaan vahvempia laatuja eristyskohteen vaatimusten mukaisesti.

Pakkaus- Koodi LVI-nro ulko- tyyppi koko halkaisija. Ukorex IV- eriste suora . Puhdistusluukku iv -kanavaan, Lindab, 125mm pyöreälle IV -kanavall. IV - kanavaeristeet , Vakiokoot.


Erikoissuodattimilla varustettujen suurtehoimureiden käyttö estää kuitujen ja hiukkasten leviämisen ja suljetussa imukontissa asbestijätteet voidaan kuljettaa turvallisesti jätteidenkäsittelylaitokseen. Yleisimmät asbestipitoiset rakennusmateriaalit ovat putki- ja iv - kanavaeristeet , kate- ja verhouslevyt, kiinnitys- ja tasoitelaastit, . Tuotevalikoima sisältää kaikki osat Ø1mm kanavakoosta 2mm asti, mukaan lukien 45° ja 90°kulmat , T- haarat ja suorat. Eristeet ovat saatavana sekä mm ja 1mm vahvuisina. ERISTÄMINEN MM ERISTEELLÄ (puhallusvillan sisään tulevat kanavat). Lasi- ja kivivillaeristeet.


IV -eristeet ovat tärkeä osa toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää. Kanavaeriste CLIMCOVER TUBE Alu(ent. KIM-AL-DUCT) on kourumainen sujutettava kanavaeriste pientalojen iv -kanavien lämmön- ja kondenssieristyksiin.


Pehmeällä AL-laminaattipintaisella eristeellä voidaan kanavat eristää ennen niiden asentamista paikoilleen, mikä nopeuttaa työtä huomattavasti. Onko erilaisilla villoilla käytännössä eroa työstettävyyden osalta, kun eristetään IV -kanavia kylmissä ullakkotiloissa ? Itse ajattelin eristää kanav. Työ toteutetaan käytännössä samalla tavalla kuin asbestipurku.


Kun suunnitelmissa on tehdä asbestin purku, teemme myös asbesti- ja muut haitta- ainekartoitukset ja -tutkimukset.

Yleisin tiedostamaton asbestialtistuksen aiheuttaja lienee nykyisin kylpyhuoneremontti, jossa purkuvaiheessa saattaa huoneistoon levitä merkittäviä määriä asbestipölyä. Rakennusosissa ja -aineissa on käytetty menneinä vuosikymmeninä asbestia sen kestävyysominaisuuksien vuoksi. Liimapinnalla varustettu, umpisolurakenteinen eristematto, jolla on huippuluokan eristyskyky, joka samalla estää kondenssin syntymistä. Yleisimmät käyttökohteet ovat ilmanvaihto- tai ilmastointikanaviston ja laitteiden eristäminen. Teippaa ilmansulku huolel- lisesti ja tiivistä läpiviennit.


Ekovilla X läpiviennillä. Insuplast Oy:n tämänhetkiset . Technical Assessment Body issuing the ETA VTT Expert Services Ltd. Product family to which the construction Thermal and acoustic insulation for building. Tuloilmaventtiilit KTS ja KTSS.


Poistoilmaventtiilit KSO ja KSOS. ONK 1-vaiheinen moottori. ONS 1-vaiheinen moottori.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit