Hiekkalaatikko kannella

Näppärän kokoinen 116x1cm:n hiekkalaatikko mahtuu hyvin pienellekin pihalle kun taas tilavampaan hiekkalaatikkoon rakentuu isokin hiekkalinna. Suojapressulla tai kannella varustettu hiekkalaatikko pitää hiekan puhtaana pitempään. Aseta kansi hiekkalaatikon päälle kun hiekkalaatikkoa ei käytetä ja hiekka säilyy . Hiekkalaatikko on ollut lasten leikkipihojen suosikki jo yli 1vuotta. Laatikko, hiekat ja lisätarvikkeet Bauhausista varmasti edulliseen hintaan.


Suomessa valmistettu laadukas, kannellinen hiekkalaatikko.

Vahvaa suomalaista mäntyä. Kansi estää kissojen tarpeet, sekä suojaa roskilta. Käsittelemättömän tuotteen voit maalata haluamasi sävyiseksi. Koko 1x 1x korkeus cm.


Tee tämä kerran ennen hiekkalaatikon ottamista käyttöön ensimmäisen kerran ja aina ennen sen ottamista käyttöön tai viemistä ulos keväällä. On suositeltavaa kiinnittää kanteen lukko, jotta lapset eivät voi joutua puristuksiin tai vahingoittua muulla . Reunat ja kansi pitävät hiekan myös paremmin paikallaan, vaikka yleensä hiekkaa leviää auttamatta jonkin verran myös hiekkalaatikon ympärille. Kannellinen ja pohjallinen hiekkalaatikko on myös helppo siirtää, . Nokkelalla käännettävällä kannella hiekkalaatikko Sandy.

Oikean tuotteen löytäminen ei ole ikinä ollut helpompaa puinen hiekkalaatikko kannella. FI:ssä vertailet tuhansia tuotteita ja löydät parhaa. Nikkaroi naperoille hiekkainen temmellyskenttä. Suljettava kansi pitää eläinten jätökset poissa hiekkakakuista ja taittuu kätevästi mukavaksi penkiksi. Lasten kasvaessa ja pihan tarpeiden muuttuessa hiekkalaatikko muuntautuu vaikkapa kukkapenkiksi, jossa on selkävaivaisenkin mukava puuhastella.


Tietäisikö kukaan mistä tuollaisia löytyisi? Mukana kaksi lapiota ja ämpäri. Siis olisi ihan oikeasti jossain nähnyt. Nettikaupassa tai pk-seudulla mielellään. Osta HIEKKALAATIKKO KANNELLA - käsittelemätön mänty Trademax.


Käytettävä vain aikuisen valvonnassa. Kokoaminen vain aikuisten toimesta. Huolto-ohjeet: pesu vedellä ja saippualla. Tee neljä samanlaista elementtiä, ja kokoa kehikko kiinnittämällä elementit toisiinsa RST-ruuveilla piirroksen mukaisesti. Lyö lekalla hiekkalaatikon kulmissa olevien teroitettujen kestopuutolppien päihin niin, että kehikko painuu maan pinnan tasolle ja tarkista vesivaa´alla, että hiekkalaatikko on suorassa.


Mallissamme on kansi , joka taittuu istuinpenkiksi. Viimeisellä sivulla on kauppalista tarvittavista materiaaleista sekä niiden määristä. Lasten hiekkalaatikko on helppo kasata, vain muutama ruuvikiinnitys.

Sisältää kiinnitysruuvit ja kannen. Valikoimiimme kuuluu myös hiekkalaatikon hiekkaa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit