Dolce gabbana the one kokemuksia

Love, Chloé on sellainen tuoksu jota suosittelen mielelläni esimerkiksi romanttiseksi lahjaksi mieheltä naiselleen. The One onkin varmasti jo monille tuttu tuoksu. The onia on tullu haisteltua ja siitä kovasti pitäny, ei oo vaa vielä raskin ostaa pulloa, muut onkin sitte . Minulla myös se tuoksuu taivaalliselta!


Ystäväni sanoi minun löytäneen oman tuoksuni.

Jännää, että hän osasi ostaa niin hyvin minulle sopivan tuoksun. Tämäkin on vahva sitruksinen ja hedelmäinen kukkaistuoksu. Todella naisellinen ja lämmin, mutta raikas. Calvin Klein Eternity edp.


Ehdottomasti yksi suosikeistani! Sopii äidille ja tyttärelle. Ajattelinkin, että voisin lahjoittaa tämän ehkä äidille, mutta tulin toisiin ajatuksiin kun kurkistelin hänen ” tuoksukaappiinsa”, joka pursuili. Voimakaasti ruusullehan tämä tuoksuu, nimensä .

Paco Rabanne One million. Carolina Herrera 2sexy for men. Noi on sopivan maskuunisia, miehekkäitä, mausteisia ja voimakkaita tuoksuja.


Tykkään paljon ja ole saanut myös monilta naisilta kehuja siitä, kuinka nuo ovat hyviä, . Vs: Käyttäjäkokemukset hajuvesistä. Laura Biagiotti Laura Puhdas, raikas naisellinen tuoksu. Käytän arkituoksuna ja miellään tämän tuoksun kesään ja kevääseen. Määrän kanssa saa olla tarkkana, . Tuoksu, jolla on vahvaa persoonallisuutta ja makeutta.


Tyylikäs ja aistikas tuoksu, joka yksinkertaisesti on nykyaikainen mutta myös ajaton klassikko. DAISY Marc Jacobs Sunshine. Toi Kenzon hajuvesi oli sellainen mikä mun on oikeasti pitänyt ostaa vuotta. Light bluen alkutuoksussa pirskahtelevat kukkivat kissankellot, omena ja sitruuna, jotka sydäntuoksussa tapaavat valkoisen ruusun, bambun ja jasmiinin.


Sen, jonka korkkina on valkea ruusu? Jo pullon ulkoasun perusteella voisi päätellä tuoksun olevan ihanan kukkainen ja sitä se toki onkin. Aiheeseen dolce gabbana the one kokemuksia liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit