Bokskogen cafe

Med bokskogen som närmaste granne finns vi i ”Stallarna” mitt emot Torups slott vid genomfartsvägen. Lite matigare är vår sopplunch eller salladsbuffé som du kan äta på plats eller ta med. Featured page description text : use . Ett familjeföretag placerat på landet.


Hit är du alltid välkommen för en god kopp ekologiskt rättvisemärkt kaffe i vår glasveranda med gamla härliga allmogemöbler. Sommartid har du också tillgång till vår stora trädgård .

Vi erbjuder bland annat stenugnsbakat matbrö kakbuffé, matiga mackor, veckans soppa, spettkakor, honung från egen bigård och egentillverkade marmelader och . Här erbjuds avkopplande miljö tillsammans med trevligt sällskap. Vi är stolta att i samarbete med flera av Malmös bättre hotell erbjuda ett fint kombinerat hotell- och golfpaket. Passa på och njut av bra golf på natursköna Bokskogen och ta sedan del av Malmös fina utbud av aktiviter, kultur, nattliv, mat och dryck. Maderiet på Bokskogen - Stolt vinnare av. Torup består dessutom av ett slott och en med vandringsleder försedd skog – som av Malmöborna kallas ” Bokskogen ” vilket jag som numera mellanskåning som typ badar i bokskog tycker är oerhört lustigt, men med tanke på att vad övrigt är, är slätt, så är det ett präktigt stycke skog och ett helt förståeligt . Här hittar du alla caféer nära Torup, Hylte.


Totalt caféer, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder.

Flygplatscafé, Malmö-Sturups flyglats, Sturup . I Torup finns slott, stallar, statarlängor och gamla platser för dans och nöjen. Upptäck platser och aktiviteter ute och inne för nya sätt att få kunskap och lustfyllt lärande. Flera hundra hektar bokskog som är ett populärt utflyktsmål med varierad natur och ett rikt djurliv. Här finns också ett café I Friluftsgårdens reception finns kartor och foldrar.


Här får du också upplysningar om aktiviteter i Torups Rekreationsområde. Friluftsgården drivs av Malmö stad och är öppen året runt måndag-fredag 9-och lördag- söndag 9-16. Ridslingor I bokskogen finns två . Walking Trails In Torups Recreation Area are several walking paths. From Friluftsgården in Torups Recreation Area is several jogging trails. Shower and sauna in Friluftsgården Changing rooms with showers and saunas, restrooms, gymnasium with weight training equipment.


Friluftsanläggning med gym, café och motionsspår i den underbara bokskogen mil utanför Malmö. Torup är ett unikt rekreationsområde, inte långt från Malmö. Här kan du uppleva kultur och natur på samma gång. Hit tar sig tusentals besökare under hela året. Malmö stad har köpt Torups gods med omgivande marker för att kunna bevara bokskogen åt Malmöborna.


Festlokal i antik ladugårdsmiljö med guldkant. I en härlig en rustik bokskogsmiljö hittar Ni denna. Café endast förbokade sällskap.

Idag delar jag med mig av den fina våren här i Småland. Jag tog en härlig promenad i bokskogen km från vandrarhemmet. Mina hundar följde förstås också med.


Det är så vackert nu i bokskogen , så härligt ljusgrönt. Jag brukar varje vår ta en tur här. Björkarna är också vackra nu!


Istället för att svänga av vid grusvägen mot stugan fortsatte hon framåt och svängde vänster genom bokskogen till parkeringen vid Ellens café. Doroteas tårar hade torkat i vinddraget och hon sträckte lite på halsen för att se bättre. Ingen svarade, men de klev alla ur bilen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit