Apteekki mansetti

Omron mansetti , joka sopii Omron MAC- ja M3-mallin verenpainemittareihin. Nettiapteekki tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita verenpainemittareita. Tällöin erikokoisten mansettien. Sen takia verenpaineen seuraaminen ja oman painetason tietäminen on tärkeää, vaikka varsinaista verenpainetautia ei sairastaisikaan.


Sopii Omronin verenpainemittareihin, lukuunottamatta malleja MComfort, i-C1 M-ITja MIT. Apteq verenpainemittariin sopiva L koon mansetti (olkavarren ympärysmitta - senttimetriä). Verenpaineen mittaaminen käy kätevästi . Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.


Määrä: Asiakkaat ovat ostaneet myös. Asiantuntijana farmaseutti Piia Kuusisto, Yliopiston Apteekki. Jos olet oikeakätinen, mansetti on helpompi laittaa vasempaan käteen. Mansetin ja ihon välissä voi olla . Nopealla ohjeen vilkaisulla mittari on helppo ottaa käyttöön. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.


Laite on hiljainen ja jämäkän tuntuinen. Liukusäätimet ja napit ovat napakat, eikä mittarissa ole mitään turhaa. Yksinkertainen näytön symboli kertoo, onko mansetti kiinnitetty käsivarteen oikein. Ei mahdollisuutta tietojen USB-siirtoon . Tässä sydämellinen lahjaidea kenelle tahansa Apteq-verenpainemittari on erittäin laadukas ja luotettava täysin automaattinen olkavarsiverenpainemittari koko perheen käyttöön.


Real Fuzzy –teknologian ansiosta mittarin käyttömukavuus on erinomainen eikä mansetti purista liikaa. Apteq- verenpainemittari on kliinisesti . S-kokoinen mansetti (olkavarren ympärys - cm) on tarkoitettu myös lasten verenpaineen mittaamiseen. S- mansetti sopii suurimpaan osaan Omron verenpainemittareita (ei malleihin MComfort, i-C1 M10-IT ja MIT). Chat-palvelumme on avoinna ma-pe mahdollisuuksien mukaan aina silloin, kun joku henkilökunnastamme on vapaana.


Meiltä saat luotettavaa farmaseutin tai proviisorin antamaa lähkeneuvontaa ja apua oikean tuotteen . Apteekin verkkokauppa, koko valikoima verkossa, myös itsehoito- ja reseptilääkkeet. TERVETULOA SUONENJOEN APTEEKKIIN ! Suonenjoen apteekissa ensisijainen tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Korkea osaamisen taso ja erinomainen työskentelymotivaatio antavat oivallisen taustan asiakkaan turvallisen ja tehokkaan lääkehoidon toteutukselle.


Hyvät pysäköintimahdollisuudet ja liikuntaesteisten . Mukava mansetti helpottaa omatoimista verenpaineen mittaamista. Vakiona malleissa MComfort, i-C1 M10-IT. Tuote sopii :n varmuudella kaikille käyttäjille. Myös takuuaika voi olla lyhyempi.


Tiedot ja arviot laitteista. Olkavarsimittarit: OMRON M(Omronin MBasic on vanhempi malli, jossa ei ole kaikkia samoja toimintoja). Maahantuoja: Berner Myynti: Mm. Stockmann ja jotkut apteekit.


Tue käsivarsi asteen kulmaan pöydälle. Kiinnitä verenpainemitarin mansetti paljaan olkavarren ympärille. Tee toinen mittaus 1–minuutin kuluttua ensimmäisestä.


Täysautomaattinen olkavarresta mittaava verenpainemittari mittaa sekä ylä- että alapaineen. APTEQ VERENPAINEMITTARI (× 1kpl). Automaattinen kolmen peräkkäisen mittauksen toiminto.


Seitsemän Veljeksen apteekki.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit