Virtamuuntajan kytkentäohje

Jos mittari maadoitetaan, on maadoitettava virtamuuntajien Snavat eli mittarin liittimet ja 5. Jos virtamuuntajakytkentöjä muutetaan jälkikäteen ja maadoitukset on myös kytketty, on pidettävä huolta siitä, että maadoitukset ovat mittarin kannalta liittimissä ja 5. Virtamuuntajien virheellinen kytkentä vaikuttaa kWh . Polarisaatio oikeassa suunnassa! Tämän ansioista erilliset muuntajat mittausta ja suojausta varten . Caruna ei kytke liittymiskaapelia jännitteiseksi, ellei liittymiskaapeli ole asennettu edellä mainittujen vaatimusten mukaisesti. Lisätarvikkeet virtamuuntajille , katso sivu 38. Sellaisille virtamuuntajan virheille annettava merkintä,.


Kahden kaksinapaisesti maadoitetun jännitemuuntajan V- kytkentä. Virran mittausta varten on asennettava virtatunnistin kuhunkin kiinteistön sähkökeskukseen tulevaan vaihe- johtoon. Tämä on suositeltavaa tehdä sähkökeskukses- sa. Kytke virrantunnistin moninapaiseen kaapeliin sähkö- keskuksen vieressä olevassa kotelossa. Käytä kotelon ja lämpöpumpun . Liittymiskaapelin kytkentä mittauskeskuksen päässä kuuluu sähköurakoitsijalle.


Kytkentä jakeluverkkoon kuuluu meille. Meidän toimitukseen kuuluu mittauskeskuksen lisäksi liittymiskaapelin ja. Yleistä virtamuuntajista. Ensiön kytkentä ja verkon maadoitus. Toision jännite nousee nopeasti diodisillan kynnysarvon ylitse, jolloin toision virta alkaa ladata kondensaattoria.


Zener-diodi toimii kondensaattorin ylijännitesuojana. PKS:n yökuorman ohjaus ohjataan päälle ympäri vuoden yöllä klo. Lämpöpumppu on varustettu sisäänrakennetulla valvontakytkimellä, joka ohjaa sähkövastuksen tehoportaita jakamalla kulutuksen eri vaiheille tai kytkemällä ne pois. Vastukset kytketään päälle, kun muu virrankulutus laskee.


AINOASTAAN virtamuuntajien kautta. Suora kytkentä ei ole sallittua. Esimerkki: Jos kytkettävän virtamuuntajan ensiö on. V käyttöpaikkojen mittaus.


Kuormituksen kasvaessa voidaan sulakekokoa suurentaa enintään arvoon A. Muissa tapauksissa käytetään epäsuoraa mittausta ja virtamuuntajia. Muunto- suhde- vaihto- ehdot. Verkonhaltijan mittaritoimisto tarkistaa virtamuuntajien tekniset arvot verkonhaltijalle toimitettujen tietojen perus - teella. Mittamuuntajat asennetaan siten, että toisiopuolen kytkentä. Tässä suosituksessa mittalaitteilla tarkoitetaan tuntimittauslaitteita, jotka mittaavat pätöenergiaa ja mahdollisesti myös loisenergiaa sekä tiettyjä sähkön laatuominaisuuksia.


Tuntitietojen ja luke- mien mittaamis- ja rekisteröintiominaisuuksia on käsitelty kappaleissa . Mittauslaitteiden ominaisuudet ja kytkentä. Nimensä mukaisesti jännitemuuntajalla (kuva b) muunnetaan jännitettä ja virtamuuntajalla (kuva c) virtaa. Tehomuuntaja, S on siirrettävä. Samaa virtamuuntajaa voidaan käyttää myös molempiin tarkoituksiin ,. Hakatähtikytkentä on vain jakelumuuntajissa käytetty kytkentä , joka.


Kun sähkönkäyttäjän kulutuslaitteita ohjataan laskutusmittarin ohjausreleellä, sallitaan ainoastaan ohjauspiirin kytkentä laskutusmittarin ohjausreleen koskettimiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit