Vesitakuu kaivo

Rakennamme sinulle porakaivon, johon kuuluu mm. Neuvomme kaivon paikan valinnassa, mitoitamme kaivon tarpeisiisi ja vastaamme kaivon porauksesta. Jos kohtuulliseen syvyyteen porattu kaivo ei täyty, käytetään paineaukaisua, jossa kallioperän hiussuonia . Sitä nykyään porakaivoja dynamiitilla aukaista vaan se suoritetaan paineaukaisulla eli kaivon päähän pannaan tulppa ja tulpan reijästä kaivoon kova paine,niin kyllä tulee vettä. Nykyään annetaan vielä vesitakuu ja saaristomeren alueella vielä makeavesi takuu ettei tule turhaa reikää josta tulee merivettä. Vesitakuu tarkoittaa että 1metrin jälkeen (kotitalouksissa) asiakkaalle ei tule enään lisäkustannuksia, mikäli vettä ei ole tullut kuorma-autolla porattaessa.


Porakaivourakoinnissamme suurin osa on kotitalousvähennys kelpoista. Otsikko: Porakaivon kustannuksista? Miksi muuuten haluat porata noin syvän kaivon kun matalampikin riittää turvaamaan vedensaannin? Porauta kaivosi vesitakuulla niin säästät rahaa. Pumpputyyppi valitaan vedenkäyttötarpeen, kaivon syvyyden ja veden nostokorkeuden (korkeusero pumpun ja rakennuksessa sijaitsevan vesijohdon välillä) mukaan.


Mikäli porakaivosta ei saada porauksen jälkeen riittävästi vettä, voidaan tehdä . Päijät-Hämeen Porakaivo Oy tarjoaa porakaivojen, pumppujen sekä maalämpöjärjestelmien asennukset ja huollot. Tolla hintaa saas siis valmiin kaivon kilkkeineen nesteineen. Ihmettelin kyllä sitä kun kysyin, että onko vesitakuu kaivossa eli jos kaivo onkin kuiva niin poraavatko uuden samalla hinnalla.


Sanoi vaan, että täytetään sitten vedellä, jos on tyhjä . Tärkeää on, että kaivosta tulee tarpeeksi syvä. Tarvittaessa se saavutetaan painehalkaisulla, joka avaa kallion halkeamia ja auttaa löytämään vesisuonet. Merenrantatonteille samaa vesitakuuta ei anneta, koska suolainen . Veden tulo porakaivoon on tasaisempaa ja varmempaa kuin kaivettuihin pintakaivoihin, koska poraamalla saavutetaan laajemmat pohjavesivarat, jotka eivät ole alttiita muutoksille.


Veden saanti ja sen riittäminen on varmaa. Annamme kaikille kaivoille vesitakuun. Porakaivon hinta, vesikaivo, kaivo , Ennen varsinaista toimitusta käymme veloituksetta paikan päällä suunnittelemassa kaivon porauksen.


Käynnillä päätetään kaivon paikka ja porakaivon tarvitsema varustelu. Mikäli siihen mennessä ei vielä vesi ole tullut vastaan teemme ns. Tämä metodi on oivallinen saarilla, jossa suolaveden riski . Välimuistissa Samankaltaisia. Porakaivo on edullinen valinta, koska siihen ei liity kuukausimaksuja eikä veden käyttömaksuja. Porakaivovesi on yleensä hyvää talous- ja juomavettä sellaisenaan.


Vesi pitää kuitenkin tutkituttaa ennen käyttöönottoa. Kaikissa vesikaivoissa jotka poraamme on vesitakuu. Oikein tehty porakaivo tarjoaa puhdasta, raikasta pohjavettä sukupolvesta toiseen niin kesäasunnolla, haja-asutusalueella kuin maatilallakin. Asiantuntijan mitoittama porausreikä varmistaa riittävän kaivontuoton ja vesivarastotilavuuden myös vähäsateisina kausina. Lapin Maalämpö ja Porakaivo Oy valmistaa kaivosi.


Mikäli työssä havaitaan virhe tai puute, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä vrk:n sisällä. Porakaivot nopeasti ja edullisesti valmiiksi avaimet käteen vesitakuulla. Tulemme paikanpäälle valitsemaan parhaan kaivon paikan.


Kysy neuvoa asiantuntijaltamme ja pyydä tarjous. Vesikaivon poraus ammattitaidolla Oulun, Kajaanin ja Rovaniemien alueilla. Lopeta veden kantaminen mökille niska vääränä tai nauti kodin pihapiirin omasta vesivarasta. Kaivonporaus vesitakuulla.


Tarjoamme kaivonporausta Uusimaalla ja Etelä-Suomessa, vesitakuulla. Myös vesikaivojen huollot ja kunnostukset. Talousveden, jota käytetään ensisijaisesti ruokatalouteen, tulee olla parempilaatuista, ja sen tyypillisiä hankintalähteitä ovat kaivo ja porakaivo.


Poraus kestää yleensä noin päivän. Ruokavesi toisinaan myös. Porareikä tiivistetään huolella .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit