Veet ihokarvanpoistovoide bikinirajalle

Muutaman minuutin kuluttua kaavi pieni määrä pois nähdäksesi, irtoavatko ihokarvat sen kanssa. Jos ne eivät irtoa, tee sama minuutin välein tai niin kauan, kunnes kaikki . Ihokarvanpoistovoide on nopea ja kivuton tapa sanoa hyvästit ei halutuille ihokarvoille. Karvat irtosivat hyvin lastalla ja karvojen poiston jälkeen bikiniraja oli pehmeä ja miellyttävän tuntuinen eikä punoittanut tai tuntunut ärtyneeltä.


Olen raskaana ja alapään karvoituksen poistaminen vahaliuskoilla alkaa olemaan turhan hankalaa.

Olisikohan tuota helpompi käyttää? Jääkö voiteen käytöstä sänkeä? Allergisoikohan tuo helposti? Lisää vertailuunNäytä tuotevertailuPoista vertailusta. Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta.


Nonnih, nyt voin suositella tota Veetin bikinirajalle tarkoitettua tököttiä omasta kokemuksesta. Sillä mukana tulevalla lastallako tms.

Itse nimittäin kanssa ostin sitä Veetin ihokarvanpoistovoidetta herkälle iholle. Kaiketi se ajaa saman asian kun tuo bikinirajallekin tarkoitettu. Veetin suihkukäyttöön tarkoitettu karvanpoistoaine sopii säännölliseen kevyen karvan poistoon sääristä, kainaloista tai bikinirajasta. Voide levitetään pesusienellä ennen suihkua ja sen voi pestä pois jo muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen. VEET ON KEHITTÄNYT TEHOKKAAT JA TURVALLISET IHOKARVANPOISTOTUOTTEET BIKINIRAJALLE JA KAINALOILLE Ihokarvoja on poistettu tuhansia vuosia.


Ensimmäisiä ihokarvanpoistovoiteita alettiin . Bikiniraja ja kainalot halutaan pitää siisteinä etenkin kesällä, jolloin vaatteet ovat niukempia ja paljastavampia kuin talvella. Joka vuosi merkin tehokkaita karvanpoistotuotteita käyttää miljoonaa naista yli maailman maassa. Kylmävahaliuskoja käytetään usein säärikarvojen poistoon, mutta Veetiltä löytyy myös bikinirajalle tarkoitetut kylmävahaliuskat. Jättää ihosi silkinpehmeäksi!


Itä-Suomen Yliopiston Apteekki Klikkaa varmistaaksesi toimiiko verkkoapteekki laillsesti Aloita yhteisselaus asiakaspalvelun kanssa. Voivatko olla vaarallisia? Mietin että uskaltaakohan kokeilla bikinirajalle ? Kokeilin ny käsiin, bikinirajoihin ja navan ympärille (juujuu siihen ei kai sai laittaa.).


Pidin keskimäärin jotain min. Noin prossaa karvoista lähti.

Huuhtelin suihkussa haaleella vedellä, mutta kun tulin pois suihkusta ja kokeilin ihoo, se oli ihan tahmee. Noh, niinpä siis otin pesusienen ja hieroin vähän . Veet - Yliopiston verkkoapteekki. Voi kuitenkin käyttää myös muuallekin kuin alapään karvoitukselle. Ja vaikka pakkaus on bikinirajalle suunniteltu, olen . Tuotteen aktiiviaineena näyttäisi olevan sen sisältämä Calcium Thioglycolate, joka rikkoo keratinien välisiä siteitä ja saa karvat irtoamaan iholta vaikutusajan jälkeen lastalla pyyhkiessä.


Tuon lisäksi tuote kuitenkin sisältää ihoa kosteuttavia , pehmittäviä ja rauhoittavia aineita, joten iho tuntuu käytön jälkeen . Pehmeä ja houkutteleva iho minuutissa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit