Tiipii diy

Lapset rakastavat piilopaikkoja, jotka on tehty heidän mittojensa mukaan. Lastenhuoneen tiipiin voi napata kesällä mukaan myös ulkoleikkeihin. Recently I made a Tipi tent for my cat.


Anyhow although this is a miniature version Tipi I still enjoyed the whole building process . Voisin sanoa, että vihdoin!

Olinhan pähkäillyt tiipiin ja leikkiteltan välillä jo pitkään ennen muuttoamme tähän kotiin. Olin ostanut kankaat valmiiksi jo pari vuotta sitten. Tähän tarvittiin kuitenkin päiväunet eräänä kauniin aurinkoisena päivänä, kun unen rajamailla aloin muistella omia . Tiipii teltta lastenhuoneeseen.


Hah, kato mulla oli menny tuo postaus ohi (kesä, tiedäthän) mutta kiva tuo valkoinen teepee. Elikäpäs tässä nyt sen ihanan tiipiin ohje, jonka tein tossa hetki sitten. Ohje ja kaavojen kuva on kirjasta: ok omin käsin.

Minulla on ollut muutamia diy -juttuja, jotka ovat jääneet isommille lapsille tekemättä, mutta jotka nyt ovat sitten olleet niitä ehdottomasti toteutettavia kun onni kolmannen kerran meille on osunut! Yksi niistä oli tämä vaunuverho, toinen oli äitiyspakkauksen makuupussin päällystäminen, joka onkin jäänyt . Porasin 30cm alaspäin liststa reijät joista pujotin narua ja lopuksi kiedoin kaikkien ympärille monta kierrosta. Kankaan ruuvasin kiinni yläreunasta ja oviaukon kohdalla . Se on kuulkaas tässä, se eilinen murhekryyni. Minityypillä on oma inkkariteltta, jonka äiti ihan omin kätösin väkersi.


Totesin Murulle, että kun seuraavalla kerralla saan aivan loistavan idean, niin vinkkaa vaikka nämä fiilikset. Ja liinavaatekaappia ei nyt lasketa tähän, vaikka tiedän jo näin . Mä oon aina tykännyt näistä tiipii teltoista. En ole vaan keksinyt mitään käyttöä niille, koska miellä ei ole lapsia. Yksi ilta sain idean, että miksi en voisi hankkia telttaa koiralle.


Pablo kun tykkää nukkua muun muassa verhoissa ja pienissä koloissa, joten ajattelin tiipiin sopivan hänelle. Tee se itse -projektit ovat hyvin suosittuja ssa, ja tämä Anneorshine:n video näyttää, miten omatekoisen tiipiin voi rakentaa kätevästi kotioloissa. Videolla Ann Le pystyttää söpön teltan adoptoidulle Pomeranian-rotuiselle koiralle nimeltä Harley, jotta koira voi nukkua pienet päiväunet mukavasti . Tällä hetkellä seinilleni kyllä sopisi paremmin jotkut ihan absurdit kuviot, sillä sellaista on elämänikin.


Sellaista, ettei edes voisi kuvitella, että sellaista voisi olla.

Tai oikeastaan voi kuvitella jo nyt, sillä onhan sitä kestänyt jo jonkin aikaa. Olen saattanut jossain yhteydessä tuoda ilmi, että meillä on kaksi lemmikkikania. Syntyi pieni intiaaniteltta eli tiipii.


Mä ompelin tiipiin toissa kesänä kaverin lapselle viihdykkeeksi kun he tulivat meillä käymään. Meidän kanit nukkuvat päivänokoset usein nojatuolien ja senkkien suojissa . Poika suostuikin olemaan siellä noin sekuntia, jotta saatiin just ja just valokuva otettua. Sen jälkeen tiipii on ollut vähän vähemmällä käytöllä ;-) Eikö teillä hyvät ihmiset ole ilmalämpöpumppua? I enjoyed the DIY project a lot and Olivia loves the end result even more.


She has many times gathered all . Olen katsellut näitä tiipii telttoja jo jonkin aikaa, mutta tässähän hyvä diy idea. Mitä luulet onnistuisikohan myös tällaseltä henkilöltä, joka silloin tällöin on ompelukonetta käyttänyt vai oliko kovin vaikea tehdä? Tekisi kyllä mieli kokeilla. Mistä se joulupukki tiesi?


Kyllä, meidän pienin on saanut vihdoin toivomansa majan. Huoneessa oleva tapetti hieman ohjasi majan valinnassa, koska mikä muukaan tiipii -tapetin kaveriksi kävisi kuin itse tiipii -teltta. Poju on onnessaan kuljettanut telttaan lelujansa, toivonut saavansa nukkua yön .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit