Spa paneeli

SPA - Paneeli STP MDF-runkoinen kosteantilan paneeli. Kehitetty kestämään kosteutta ja höyrystyvää lämpöä, joten tuote soveltuu niin kodinhoitohuoneeseen kuin saunan yhteydessä olevaan pesuhuoneeseen ja kattolämmityksen kanssa. Saunaan tuotetta ei voi asentaa.


Paneeli on pinnoitettu kestävällä ja tasalaatuisella . Tuote sopii käytettäväksi kattolämmityksen kanssa.

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. Puupaneelit ovat vähäoksaista kuusta ja saunasuojattuja. Tahrat on helppo pyyhkiä pois. Ei sovellu käytettäväksi löylyhuoneeseen.


SPA - paneelin pinta on kosteutta ja likaa hylkivä. Paneelit kiinnitetään hakasnaulaimella, rimoitusväli on .

Ruukki sandwich- paneeli on kustannustehokas rakennuselementti, joka koostuu kahdesta maalipinnoitetusta teräsohutlevystä ja niiden välisestä eristekerroksesta. Eristemateriaalina käytetään mineraalivillaa. Sandwich- paneelien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman paneelien asennuksessa tarvittavia tarvikkeita ja . Ekologinen ja poikkeuksellisen paljon kierrätysmateriaaleja sisältävä paneeli minimoi raaka-aineiden ja energian käytön sekä vähentää rakentamisen aikaiset hiilidioksidipäästöt mahdollisimman pieniksi.


Ruukin life- paneelit voidaan käyttää uudelleen ja kierrättää. Tyylikkäät sisustuspaneelit tuovat kotiisi haluamasi ilmeen. Asenna helposti kattopaneelit ja seinäpaneelit kodin pinnoille. Värit ja sävyt luovat saunasi yleisilmeen.


Voit valita saunasi panelointimateriaaliksi kuusen, männyn, haavan, lämpökäsitellyn haavan, magnolian, lämpökäsitellyn rustiikkitervalepän, tervalepän tai savusaunapaneelin. Kuusi STP 95×- paneeli STP 95x15. SPA-tuotteiden raaka- aineet on erikseen testattu ja valittu täyttämään kosteiden tilojen vaatimukset. Tuotteista ei haihdu huoneilmaan haitallisia päästöjä. Blogissa jatketaan sauna-linjalla.


Käyttöyksikkö, Neliömetri. Nyt esittelyssä sneak-peak spa -tilaan ja MinunVALOn saunan kauniiseen panelointiin, josta vastasi Siparila. Upea tumma paneeli sopii todella kauniisti . Table formTheatre, Persons1persons.

Inquiries and Reservations. Regional Sales Center of Central Finland. Olipa ostoslistalla harmaa saunapaneeli, vaalea kuusipaneeli, perinteinen haapapaneeli tai sormipaneeli, löydät sen laajasta valikoimastamme!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit