Puukuvioinen lattialaatta

Saatavilla on myös puukuviolaatoja, joissa on ajan patinaa, kuin puulankkuja suoraan vanhan ladon tai savusaunan seinästä. Tuotteet ovat lasitettuja, joten niiden pinta on helppo puhdistaa. Puukuvioiset lattialaatat sopivat esimerkiksi . Laatat toimituksella kaikkialle Suomeen.


Käy sisä- ja ulkotiloihin. Viimeisimmissä laattatrendeissä näkyvät luonnonmateriaaleja jäljittelevät laatat sekä erilaisten tyylien, muotojen ja materiaalien ennakkoluuloton yhdistäminen. Esillä ovat marmori, puu, kivi, lasi ja betoni sekä tyyleissä esimerkiksi vintage ja sementti. Myös voimakkaasti kolmiulotteiset . Kaikenlaiset laatat, seinä- ja lattialaatat ja verhoilukivet eri tilaan ja eri käyttöön, myös ulos ja edulliseen hintaan Bauhausista. Lattialaatat eri kuoseilla, väreillä ja tyyleillä saat edullisesti Bauhausista.


Toteuta unelmiesi laattalattia erivärisillä, erikokoisilla ja erimuotoisilla laatoilla. Katso koko K-raudan lattialaattavalikoima ja tilaa! ABL Lattialaatta ROCK 30XDark grey, t. Tyylikäs ja hillitty puukuvioinen laattasarja, joka sopii myös ulkokäyttöön.


Lattialaatta Pukkila Brancos Lattia Valkoinen, himmeä, sileä, 497x497mm Yli 2euron Pukkila-tilauksiin ilmainen toimitus! Keittiössä välitilanlaatta voi löytyä samasta laattamallistosta kuin lattialaatta , mutta hieman eri pinnalla tai eri kokoisena. Spalifen valikoimasta löytyy myös suuria lattialaattoja , jotka sopivat esimerkiksi olohuoneiden ja keittiön lattiapinnoille.


Kuten kuvatkin kertovat, puukuvioinen lankkulaatta näyttää todella kodikkaalta varsinkin isoilla pinnoilla. Imitoiva laatta liian lähellä aitoa ei imartele . Moderni puukuvioinen keraaminen laatta betonimaisella ulkonäöllä. Kiiltävät marmori- ja kivijäljitelmälaatat. Liimanapein varustettu karheapintainen lattilalaatta. Pakkauksessa m², myydään täysin paketein.


Tulollaan ovat kuusikulmaiset marokkolaistyyliset lattialaatat , ”70-luvun kennot”. Seinä- ja lattialaattojen säännöllinen puhdistus jatkaa niiden käyttöikää. Tehostelaatta valkoisten laattojen joukossa.


Puhdistukseen riittää yleensä. Se jakaa herkästi käyttäjien . Täysin kiillotettu puu design posliini lattialaatta Yrityksen profiili: Me, Zibo Honor Keraaminen yritys on erikoistunut laattojen teollisuuteen Kiinassa vuotta yli 50. Samanlainen muotoilu täysi kiillotettu puukuvioinen posliinilattialevy saatat pitää. Uuden teknologian avulla laatan pinnassa oleva puukuvio on toteutettu uskomattoman autenttisesti oikeaa puupintaa jäljitellen.


Silmämääräisesti et välttämättä edes huomaa eroa! Ja mikä parasta, tämä melko suurikokoinen, puukuvioinen , keraaminen lattialaatta soveltuu käytettäväksi myös ulkona. Kotien kylpyhuoneet suunnitellaan siten, että kylpyhuoneen sisustus on linjassa kodin muun sisustuksen kanssa.


Esimerkiksi olohuoneen ja muiden huoneiden suuret lattialaatat voivat jatkua kylpyhuoneen pesutiloihin asti. Italiassa käytetään jo kolmemetrisiä laattoja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit