Orthex sängynaluslaatikko 46 l

Sängynaluslaatikko kannella ja neljällä pyörällä. Laatikko maksimoi sängyn alla olevan säilytystilan ja säästää näin tilaa muualta kodista. Maksimoi säilytystila sängyn alla.


Pyörillä varustetut sängynaluslaatikot on helppo siirtää sängyn alle piiloon ja tilaa säästyy. Tilavaan sängynaluslaatikkoon sopii mainiosti esimerkiksi tyynyt ja varapeitot tai kausivaatteet. Neljän pyörän ansiosta laatikko myös helppo siirtää.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös. Kenkäteline hopea tasoa. Kannellinen sängynaluslaatikko liikkuu helposti pyörien päällä.


Löydä Orthex , sängynaluslaatikko l parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. ORTHEX BIG BOX VARASTOLTK L HARMAA. SMARTSTORE SÄNGYNALUSLAATIKKO 46L.


CURVER PYÖREÄ KORI RATTAN L. Siinä tapauksessa ratkaisu on käytännöllinen säilytys.

JYSKin korit ja säilytyslaatikot auttavat luomaan järjestystä ja tehostamaan tilan käyttöä. Smarstore muovilaatikko soveltuu säilytyksen lisäksi muuttoon muuttoon, tai valitse matala sängynaluslaatikko. Punotut korit ja huopakorit ovat samalla kauniita sisustuselementtejä. Säilytys- ja järjestysratkaisuihin kannattaa aina panostaa.


Etolasta löytyy muovilaatikot, muuttolaatikot, pahvilaatikot, kangaslaatikot ja erilaiset rasiat. Korivalikoimasta löytyy muovikorit, meriheinäkorit, pyykkikorit ja pienet säilytyskorit. Koreja on useissa eri väreissä ja materiaaleissa.


SmartStore sängynaluslaatikko tyylikkääseen säilyttämiseen. Uusittu kansi on aiempaa helppokäyttöisempi ja kestävämpi. Suomessa valmistetulta tuotteella on vuoden takuu.


Tuotetiedot: Tuotemerkki: Orthex Mitat: 76x51x18cm, 46l Väri: Vaalea . Katso paras tarjous tuotteelle Orthex sängynaluslaatikko l. Neljällä pyörällä varustettu sängynaluslaatikko on myös helppo siirtää vaikka laatikossa on tavaraa. Postilaatikkokilpi Orthex. Suomen laajimman valikoiman ALE-tuotteita!


LainanKilpailuttaja kilpailuttaa lainat puolestasi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit