Muovinen hiekkalaatikko kannella

Reunat ja kansi pitävät hiekan myös paremmin paikallaan, vaikka yleensä hiekkaa leviää auttamatta jonkin verran myös hiekkalaatikon ympärille. Kannellinen ja pohjallinen hiekkalaatikko on myös helppo siirtää, jos hiekkalaatikon paikka alkaa tuntua huonolta. Suomessa valmistettu laadukas, kannellinen hiekkalaatikko. Vahvaa suomalaista mäntyä. Kansi estää kissojen tarpeet, sekä suojaa roskilta.


Käsittelemättömän tuotteen voit maalata haluamasi sävyiseksi.

Koko 1x 1x korkeus cm. Tietäisikö kukaan mistä tuollaisia löytyisi? Siis olisi ihan oikeasti jossain nähnyt. Nettikaupassa tai pk-seudulla mielellään. Mistä hiekkalaatikkoon hiekkaa?


Mitä suunnilleen maksaa. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Välimuistissa KILPPARISSA on kevyt kansi , joka toimii lasten istuskelu- ja kiipeilytelineenä.

KILPPARIN sisäpuolella on pienille lapsille sopivat istuimet. Laatikko, hiekat ja lisätarvikkeet Bauhausista varmasti edulliseen hintaan. Näppärän kokoinen 116x1cm:n hiekkalaatikko mahtuu hyvin pienellekin pihalle kun taas tilavampaan hiekkalaatikkoon rakentuu isokin hiekkalinna. Suojapressulla tai kannella varustettu hiekkalaatikko pitää hiekan puhtaana pitempään.


Aseta kansi hiekkalaatikon päälle kun hiekkalaatikkoa ei käytetä ja hiekka säilyy . Puuvalmis hiekkalaatikko voidaan käsitellä halutun sävyisellä puunsuoja-aineella. Hiekkalaatikko on tehty kotimaisesta männystä. Mukana ruuvit ja yksityiskohtaiset asennusohjeet. Tee tämä kerran ennen hiekkalaatikon ottamista käyttöön ensimmäisen kerran ja aina ennen sen ottamista käyttöön tai viemistä ulos keväällä. On suositeltavaa kiinnittää kanteen lukko, jotta lapset eivät voi joutua puristuksiin tai vahingoittua muulla . Lähetetään 2-päivän sisällä.


STEP hiekkalaatikot on valmistettu kestävästä muovista , ja luonnollisesti myös kivoissa väreissä. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman kestäviä hiekkalaatikoita pihamaalle. Tutustu valikoimaamme ja tilaa hiekkalaatikot edullisesti meiltä. Mitkähän kaupat mahtaisi myydä muovista hiekkalaatikkoa? Voi täyttää joko vedellä tai hiekalla ja mukana on myös kansi.


Eli semmoinen pikkulasten allas, muovinen , jota voi käyttää kahluualtaana tai hiekkalaatikkona. Ei siis mikään puhallettava tms.

Etolassa kuulemma on, mutta vain sininen. K-rauta Muuralassa olen nähnyt, hinta oli 7- mutta ne taisi olla nyt loppu. Siirry kohtaan Läsnäolo kannen muovinen hiekkalaatikko välttämättä - Voit sulkea hiekka jos et käytä, tai yöllä roskia putoamisen ja hyönteisiä, tai huonolla säällä.


Kansi ei salli lemmikkieläimiä kaivaa hiekkaan ja käyttää sitä wc, estää hiekan kastumiselta, lika puhaltaa voimakas tuuli. Myydään kuvan mukainen muovinen kannellinen hiekkalaatikko. Muovi lasten hiekkalaatikko.


Ollut käytössä parisen vuotta. Mukaan tulee kannet kahvoilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit