Leikkiteltta lapsille

Luo lapselle oma ihana paikka ulkona leikkimiseen. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita leikkitelttoja lasten ulkoleikkeihin. Majat ja pienet teltat ovat lapselle tärkeitä paikkoja.


Herkille lapsille ne voivat olla jopa elintärkeitä rauhoittumispaikkoja, jonne pääsee hetkeksi täysin omaan rauhaansa, pois hälinästä, toisten vaikutuspiiristä. Mikäli lapsella on taipumusta hakeutua omaan tilaan, maja tai teltta voi olla hyvä ratkaisu pitää lapsi kuitenkin .

Vaikka nykyisin jo alle kouluikäiset lapset viettävät paljon aikaansa erilaisten konsoli- ja tietokonepelien kanssa, on silti ainakin yksi leikki. Tiipii- leikkiteltta , harmaa. Kiehtovia ja jännittäviä telttaleikkejä lastenhuoneeseen! Ilmoita minulle, kun tuote on saapunut varastoon.


Kivat PEPPI- ja SMURFFIT- leikkiteltat. Pop up teltan korkeus noin 90cm. Ihastuttava lasten leikkiteltta kivalla prinsessa aiheella. Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Menee pieneen tilaan kun ei ole käytössä. Koko (K) 1x (L) x (S) cm . Maton sisällä kiva kaupunki leikkialusta. Etolasta löytyy unelmien leluja! Myös lasten ikisuosikit kuten keinuhevonen, Korona-peli, Fortuna-peli ja erilaiset vauvalelut kuuluvat valikoimaan vuodesta toiseen.


Meidän pikkukundit ovat alkuvuoden aikana kunnostautuneet varsinaisina erämiehinä. Seikkailu alkoi vaatekaapin oviin ja tuoleihin viritetyistä lakanoista kyhätystä majasta, jonka suojassa pojat halusivat nukkua yhden yön. Siellä he vetivät hirsiä vielä toisen ja kolmannenkin yön.


Lasten teltta alkaen Eur 15. Lapset rakastavat piilopaikkoja, jotka on tehty heidän mittojensa mukaan. Kapeat päädyt asettuvat ylös, jotta teltta levenee alaspäin.


Työnnä puukepit kujiin, levitä teltta lattialle ja sido kepit yhteen nahkanarulla. Kurkkaa vielä kaavapiirrokset . Täydellinen leikkiteltta lapsille ja lapsenmielisille. Teltta on valmistettu kankaasta ja FSC-sertifioidusta puusta. Aika kaivaa esiin lasten hellekesien unelma – leikkiteltta !

Sosiaalisessa mediassa on vilahdellut jo useamman vuoden ajan leikkitelttoja jos jonkinlaisia. Oma kierrätyshenkinen leikkiteltta syntyi täysin kierrätysajattelua hyödyntäen – kasa vanhoja lakanoita reunapitseineen, . Kokoontaitettava lasten teltta tarjoaa myös pienissä tiloissa kivan leikkipaikan pienille ja suurille seikkailijoille suurkaupungin betoniviidakossa. Osta Teltat ja telttatarvikkeet tuotteet helposti Tokmanni-verkkokaupasta.


Ootteko sattuneet huomaamaan missään kankaisia leikkitelttoja jo myynnissä? Ajattelin ostaa kesäksi parvekkeelle majaleikkeihin. Leikkiteltta kovassa käytössä ja lasten pääsiäispuuhailuja! Oikein mukavaa huomenta tähän sukkasunnuntaihin eli pääsiäissunnuntaihin!


Onko kellot jo viritetty oikeaan aikaan? Mutta kellohan oli oikeasti seitsemän, mikä on kyllä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit