Lankkulaude haapa

MODERNI MASSIIVI LANKKULAUDE , 43x160mm tervaleppä, haapa tai lämpöhaapa. Liimana käytetään erikoisliimaa joka kestää saunan kosteuden ja lämmön. Tyylikkään ja modernin ulkonäkönsä lisäksi . Ennen paljon käytettyjen saunamateriaalien kuusen ja abachin tilalle on tullut yhä käytetympiä ja laadukkaampia sauna ja laude materiaaleja.


Tervaleppä, haapa ja lämpöhaapa ovat nykysaunojen trendi. Käsittely suositellaan uusittavan vähintään kerran vuodessa lauteiden pesun yhteydessä.

Tilauksesta myös pidempiä lankkuja. Jykevä, liimapuusta valmistettu laudelankku käsittelemätöntä haapaa. Lankkulauteet mitat: x 2mm. Myydään yksittäispakattuna.


Leveässä lankussa liimana käytetään erikoisliimaa, joka kestää saunan kosteuden ja lämmön. Tutustu lisää verkkokaupassamme. Vaalea haapalauta soveltuu sisustusmateriaaliksi kosteisin tiloihin.


Laudelauta 28xmm haapa.

Paketissa on kpl, pituudet vaihtelevat. Hyvin saatavilla olevaa mäntyä ei suositella lauteisiin pihkaisuuden takia. Kuusen on myös parempi olla vähäoksaista.


Jos lauteet haluaa tehdä oman metsän puista, kannattaa aloittaa hyvissä ajoin sillä erityisesti haavan. Haapa on ihanteellinen puulaji lämpökäsittelyyn ja siksi se. Lauteet joissa kohtrastia löytyy. Puulajeina lämpöleppä ja haapa. Pyöreitä nurkkia ja selkeälinjainen laude.


Väliritilä ja käsinoja kelopinnalla verhoiltuna. Modernin pelkistetty lauteen etureuna. Kaareva seinää vasten tuleva tuijalaude. Sun Saunan laude - ja paneelimateriaalit: Saunan laudemateriaaleina käytetään pihkaamattomia lehtipuita, suosituimmat ovat tällä hetkellä lämpökäsitelty haapa , lämpökäsitelty tervaleppä ja tervaleppä. Näyttelytiloissamme voit vertailla saunan puupintoja, esillä mm.


SaunaMax -lankkulauteilla saat saunaasi uudet upeat lauteet joilla nauttia löylyistä! Ne eivät nitise tai nitku, näyttävät mahtavilta, ovat mukavat istua ja kävellä sekä kaiken lisäksi erittäin pitkäikäiset. Materiaaleina on valittavissa tervaleppä, haapa tai lämpökäsitelty haapa joka on hieman normaalia tummempaa paahtoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit