Käytetyt peltikaapit

Hanki laadukas peltikaappi edullisesti E-kaupastamme! Vankat hitsatut peltikaapit sopivat pukuhuoneeseen, korjaamoon tai arkistoon. Erilaiset koottavat peltikaapit suoraan maahantuojalta!


Peltikaappi tarjoaa täydellisen säilytysratkaisun vuosikymmeniksi! Sininen kaappi Abloy lukituksella molemmissa ovissa. Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja.

Käytettyjä ja 2- osaisia peltikaappeja. Eli 3-ovinen 60e ja 2-ovinen 40e. KLICK postilokerokaapissa on kahdeksan lokeroa päällekkäin, kaksi aina vierekkäin.


Ovissa on leveät aukot, josta voi kätevästi pudottaa postin sisään. Kaapissa on lukot sekä kaksi avainta mukana. Meiltä löydät sekä uudet että käytetyt konttorikalusteet tarpeesi mukaan. Myymme yrityksille ja yksityisille, tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme!


Kuvien mukaisia, käytettyjä peltikaappeja sosiaalitiloihin suoraan kohteesta. OffiStoren valikoimasta löydät uudet ja käytetyt toimistokalusteet, kuten työpöydät , toimistotuolit, satulatuolit ja pukukaapit.

Voit selata tuotevalikoimaamme sekä jättää tarjouspyynnön tarjouskorin kautta. Vastaamme tarjouspyyntöön pikaisesti kertoen kokonaishinnan tarvitsemistanne toimistokalusteista ja annamme . Laadukas ja jämäkkä peltikaappi moneen käyttöön. Polttomaalattu lukittava teräskaappi toimitetaan valmiiksi koottuna. Tukeva säilytyskaappi on koottu pistehitsaamalla, joka takaa erinomaisen tukevuuden ja kantavuuden.


Peltikaapit kestävät polttomaalauksensa ansiosta aikaa ja sopivat siistin maalausjäljen ansiosta . Määrite: kpl Vantaalla. Käyttöluokitus, Kaappi tai laatikosto. Toimintoluokitus, Työpiste. Huomaattehan, että tuote kuuluu käytetyt ja poistoerät -tuoteryhmään.


Nämä erät vaihtuvat nopeasti ja hinnat saattavat muuttua. Myymälä- ja varastokalusteita, peltikaappeja , vaaterekkejä, työpöytiä, myymäläkoreja, työkalutauluja. Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.


Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Suomen kiinnostavin huutokauppa. Useita vaihtoehtoja Siirry tuotesivulle.


Peltiset pukukaapit, ilmastoidut pukukaapit, lukittavat pukukaapit sekä z- pukukaapit edullisesti netistä.

Tutustu suureen valikoimaamme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit