Doula tampere

Tai voit tulla kyselemään miten pääset toimintaan mukaan. Järjestämme doula -illat jatkossa yhteistyössä alueen yrittäjädoulien kanssa. Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen doulailtaan 2. On tärkeää, että valitset itsellesi . Voit tulla paikan päälle myös tutustumaan vaikkapa vain doulapiirin toimintaan ja tiedustelemaan miten pääsisit toimintaan mukaan. Yhdistyksen vapaaehtoisten ja ammattidoulien määrä on kasvanut niin paljon, että listaus oli jo vaikea hahmottaa ja ylläpitää.


Vapaaehtoiset doulat toimivat doularyhmissä tai täysin itsenäisesti. Miksi haluan toimia doulana ? Tehdessäni töitä synnytyssalissa huomasin, kuinka merkittävää ammattilaisen tuki onnistuneessa synnytyskokemuksessa on. Usein sairaalaympäristössä tällainen tuki puuttuu. Muissa maissa kuten esimerkiksi Saksassa naisilla on useita . Sinun käytettävissäsi kokenut kätilö, doula ja imetysohjaaja Tampereella sekä Pirkanmaalla.


Ammattitaidolla, empaattisuudella ja kokemuksella autan sinua mielelläni kaikissa raskauteen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeisiin liittyvissä kysymyksissä. Hyödy yksilöllisestä välittämisestä, räätälöin palveluni . Vauvaa odottava äiti voi raskauden aikana ja synnytyksessä tarvita tukea. Ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustumme toisiimme ja käymme läpi toiveitasi raskauteen ja . Useaan otteeseen päädyin Tampereen Napapiirin ry sivuille ja aloin tutkia heidän toimintaansa tarkemmin. Muistaakseni heidän kautta löysin myös doulapiirin toiminnan. Kävin raskausaikana siellä mm.


Napapiiri sijaitsee Tampereen Kalevassa ja on kaikki äitien ja lasten . Sen jälkeen olen käynyt lukuisia alan kursseja kuten akupainanta, synnytyslaulu, spinning babies, imetysohjaaja jne. Toimin doulana Tampereen Ensi- . Tutkin Vauvantain sivuja ja päädyin lopulta vähän enempään kuin pelkkään synnytysvalmennukseen: meille tuleekin kätilö- doula , Vauvantain perustaja Silja Seppänen. Siljalla on netissä myös ilmainen synnytysvalmennus.


Hyvällä ystävälläni oli ollut yhdessä omassa (koti)synnytyksessään doula apuna ja hänellä oli hyviä . Hei, Doulia on niin työkseen sitä tekeviä tai vapaaehtoisia. Osa vapaaehtoisista ottaa kulukorvauksia. Jokainen doulaa vähän eri tyylillä, mutta tärkeintä on, että doula on sielä tukeakseen eikä käsitelläkseen omia synnytyksiä. Jokainen odottava äiti tarvitsee ja ansaitsee tuekseen naisen, joka omalla kokemuksellaan ja tiedoillaan auttaa hahmottamaan edessä olevaa synnytystä. Etenkin yksin tai vieraassa kulttuurissa odottavalle, synnytystä pelkäävälle tai kotisynnytystä suunnittelevalle synnytyksiin . Tampereelta vois joku doula suostua lähtemään sinne, jos odotettavissa ei ole todella nopea synnytys.


Perhe voi halutessaan ottaa mukaan koulutetun doulan. Puolisot ja tukihenkilöt voivat keittää kahvia sekä säilyttää ja lämmittää eväitään synnytyssalissa, erillistä oleskelutilaa heitä varten ei ole. Tukihenkilöiden wc-tilat ovat synnytysvastaanotossa 0-kerroksessa. Yksikössämme työskentelee yhteensä noin henkilöä ja . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Naistenpäivän aattona, perjantaina 7. TAYSin synnytysosastolle. Doulat vierailulla Taysissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit