Abloy sento lukkopesä

Jos haluatte avainpesän jo olemassaolevalle Sento avaimelle katso ohje. Yleisin puuoven avainpesä sopii mm. Uudet patentoidut ominaisuudet parantavat entisestään Abloy-tuotteille ominaista turvallisuutta, kestävyyttä ja käytettävyyttä.


Avataan oven ulkopuolelta avaimella ja sisäpuolelta vääntönupista. Useita pintakäsittelyvaihtoehtoja.

Lukko sisältää kpl Abloy SENTO. Abloy sento avaimessa on AWS järjestelmä, joten se kestää kulutusta entistäkin paremmin. Lisäksi avain on symmetrinen, joten se käy lukkoon molemmin päin. AWS tulee sanoista Anti-Wear System. Abloy avainpesät, riippulukot, vääntönupit, painikkeet ja muut tuotteet edullisesti Bauhausista.


Tutustu jatkuvasti kasvavaan verkkokauppavalikoimamme! Abloy Sento lukkojen uudelleen sarjoitus nopeasti Helsinki - Espoo - Vantaalla. Nopeasti kotiin toimitettuna.

LUKITUKSEN UUDISTAMINEN POISTAA T. PG00 kromi tai satiini. Kodin oikeakätisten ulko-ovien lukintaan. Ulkopuolella suositellaan käytettäväksi erillistä vedintä, nuppia tai painiketta oven auki vetämisen helpottamiseksi.


Käyttötoiminnot, lukitus- ja päiväkäyttötila, valittavissa lukkorungon etulevyssä olevasta valintanapista. Päiväkäyttötilassa lukko . Avainpesä-vääntönuppi umpioven käyttölukkoon. Pakkauksessa on avainpesä . Se on rakenteeltaan ja raaka-aineiltaan erittäin kestävä ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota käyttömukavuuteen. Symmetrisen avaimen luontevan ja täsmällisen käyttötuntuman salaisuus on uudessa . Avataan uus threa kun muut abloy -threadit käsittelevät lähinnä uusien avaimien hankintaa ja rikkinäisiä lukkoja. Tästä syystä muutama vuosi sitten hankin Kaba:n lukkopesät ja muuten mekanismit taisi olla Abloyta.


Abloy lukko (ollut Lundia ovessa). Käytetään yleisesti ulko-ovissa käyttölukkona. ABLOY CY0SENTO kromattu avainpesä. Lukkoa on helppo ja kevyt käyttää.


Useimmat avainmallit onnistuu esim.

Noin vuotta Abloy Exec lukkopesä takertelee. Totta, tai jos on vanha asennus ja siinä käytössä ei-takalukkiutuva lukkopesä , niin useimmiten sen teljen saa pakotettua jollakin sivuun. Tässä on ongelmana se, että murrosta ei välttämättä jää jälkiä, kun taas karmien levittelystä toivottavasti jää :) Varmuuslukon asentamisella tietysti voi avittaa koko .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit