Veneen kaiteen kiinnitys

Tuli saatua ilmaiseksi millin vahvuiset rst- kaiteet veneeseen. Nyt probleemana on niiden kiinnittäminen veneeseen , koska ei millään huvittaisi maksaa venetarvikeliikkeen hintoja kiinnikkeistä. Kuudelle kiinnikkeelle olisi jäänyt veneliikkeessä alennuksen jälkeen hintaa yli euroa!


Eli: Kaiteen kiinnitys ruuvit ovat tärisseet irti lasikuitu kannesta. Kuinka saisin kaiteen siististi takaisin kiinni. Edellisessä veneessä tapahtui tätä löystymistä kaiteiden ruuveissa ja pop.

Veneen etu ja takakaiteet ovat hitsattu jo valmiiksi tehtaalla suoraan runkoon. Näyttää rumalta, jos muut kaiteet hitsattu ja yhdet kaiteet vedetty kiinnitysosilla kiinni. Veneen laidan päällys kapea, jolloin kiinnitysosan kiinnittäminen laitaan . Tyhmä olo kysellä, mutta: Mulle tulee uretaanitäytteinen muovipaatti ja siihen pitäisi laittaa takaosaan laidan päälle pätkät kaidetta , jotta voi kiinnitellä kaikkea veneilyä haittaavaa. Pelkät 45mm ruuvit ja sikaa väliin? Tuntuu että muovi korkkaa . Mahtaako siinä alunperin olla ollutkaan kaiteita lainkaan?


Siihen aikaan sellaisia ei juuri harrastettu.

Oman veneeni kaiteet heitin turvallisuudesta välittämättä jontkaan, ne kun näyttivät aivan hirveiltä ja toisaalta tekivät sivukansista niin kapeat ettei siellä mahtunut kunnon kallistuksella kulkemaan juuri . Tuoteryhmä: Veneen kiinnitystarvikkeet. Murjoimme alavanttien ruuvit sellaiseen kuntoon,että kiinni pysyvät, mutta eivät enää liiku. Helpointa lienee vaihtaa vantit uusiin.


Mistä kannattaisi kysellä? Ovatko H:n vantit standardeja, vai pitääkö vanhat romut viedä malliksi? Vene on lasikuitinen Bella 445r ja takana olisi juuri hyvä tasainen kohta takilapöydille, mutta niiden alla on 30cm uretaania eli paha pultata kiinni.


Pysyykö tökötillä ja ruuveilla? Kellään tietoa kuinka ne on kiinni. Kiinnitysköysien nimet: 1. Kylkikiinnityksessä on syytä aina käyttää springiköysiä.


Tee erilainen kaide köydestä. Paljon eri vaihtoehtoja – valitse mieleiset helat. Venemoottorin puhdistamiseen tai jäähdytykseen kuivakäytöllä. Tällä menetelmällä on monet kaiteet sun muut härvelit kiinnitetty,jollei ole mahdollista läpipultata. Takilan kiinnitys jollain muulla kuin läpipultaamalla on vähän arveluttava.


Hyvä laatuinen RST kaideputki, joka on valmistettu austeniittisesta ruostumattomasta 25mm putkesta.

Veneen ulkopuolinen rakenne alkaa pikku hiljaa muotoutumaan. Edellinen omistaja on tehnyt jälleen kerran hienoa työtä ja kaiteiden rakentaminen onnistui helposti. Hieman hankaluuksia aiheutui kaiteen kiinnitysputkien asentamisessa oikeille paikoille. Lähes kaikki putket olivat eri kulmaan muokattuja ja . Tämä esimerkki huvivenedirektiivin edellyttämästä veneen teknisistä asiakirjoista on laadittu keväällä. Anchoring, mooring and towing - Strong points.


YHTEENVETO SERTIFIOINNISTA. Handy Duck on kiinnityskoukku , joka ratkaisee monta veneen kiinnittämiseen ja irrottamiseen liittyvää ongelmaa. Tällainen kiinnitys sopii kuitenkin vain tilapäistä kiinnitystä ja yöpymistä varten, sillä pidemmällä aikajaksolla köysi saattaa hankautua kohtuuttomasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit