Trapper 700 xl tekniset tiedot

Trapper 700xl efi viritys 9. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Puuttuu: 7 Lehtiluukku. SOHC, venttiiliä Iskutilavuus: 6cc Pa järj: EFI Voimansiirto: CVT-variaattori, kaksi vaihdetta eteen ja peruutus Etujousitus: Erillisjousitus . Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista.


Tekniset tiedot - 5TEFI.

MOOTTORI Moottorin tyyppi: sylinteri, vesijäähd. Kaasutin: EFI Sytytys: CDI Käynnistinjärjestelmä: Sähkö Polttoainesäiliön tilavuus: L Voimansiirto: Kardaani Vaihteisto: L-H-R-N-P. Moottorikelkat ja mönkijät Välimuistissa Samankaltaisia 10. On niin vaihtuva mallisto et vuoden päästä et varaosia saa. Itse meinasin noille muksuille(itselle) ottaa tommosen rally merkkisen mönkkärin, on 10v varaosatakuu ja huolto lähellä.


Urheilullinen kaksiväri maalaus, ja ominaisuudet tekee tästä Rieju skootterista halutun. Myydään WILEYCO RSTEHOPUTKI varaosat ja tarvikkeet. Moottori: Minarelli NG 5 2- tahtinen, ilmajäähdytteinen.

Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Ilmoituksia yhteensä 13 Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan. Taulukoita sovelletuista verotusarvoista.


Ajoneuvon yleiseen vähittäismyyntiarvoon vaikuttavat ajokilometrien ja kunnon lisäksi varusteet, mutta tietoja niistä ei voida teknisten esteiden vuoksi esittää taulukossa. Taulukko on koottu tehdyistä verotuspäätöksistä. Yhdenmukaisu- usvakuutus.


PURKUOSIA LAIDASTA LAITAAN JA TIETYSTI EDULLISEEN HINTAAN ! SEKÄ MUUT VARAOSAT MYÖS MEILTÄ UUDET ETTÄ KÄYTETYT VARAOSAT PURKUKELKKOJA ON SUURI MÄÄRÄ, EDULLISESTI UUDET TELAMATOT MYÖS MEILTÄ LAAJA VALIKOIMA ! VARUSTELUN HUIPPUOSAAMISTA! Atlok Oy on ajoneuvoihin liittyvien teknisten laitteiden ja lisävarusteiden maahantuonti- ja myyntiliike. Tuotteiden ulkoasu ja tekniset tiedot voivat poiketa luettelon tiedoista.


Valikoimassa on kaksi tehokasta crossia 350R ja 450R, vääntävät 400XL, 500XL ja 700XL ATV:t työ- tai harrastuskäyttöön . Keski-Karjala, Pohjois-Karjala. Myydään iso ja vahva -0 700cc polaris, huollettu vahva työkone. Käytönjälkiä on, niinkuin näissä aina. Toiset järeemmät tuuman.


Pielisen Karjala, Pohjois-Karjala.

Teo Lehtimäki Oy Camoplast mattojen alkuperäismitoitukset Kansikuvassa: Bruce Dashnaw Seuraavilla sivuilla on Camoplastin tekemä tekninen taulukko. UUSI MUUTOS Päivitetty 16. VERKKOMERKKI LIPULLA VIRALLINEN 3m Virallinen verkkomerkki!


Helkama Scorpion 7-v MustaHelkaman Scorpion on joustohaarukalla ja levyjarrulla varustettu tykki kovaan menoon. Oy Esco Ab on Vene-, Mökki-, Caravan-, ja työkonelämmittimien erikoisliike. Myymme ja huollamme Wallas, Safire ja Eberspächer lämmittimet.


Kauttamme saat kaikki asennustarvikkeet ja asiakaspalvelun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit