Probooster lammas riisi

Hiilihydraattilähteenä riisi. Ruoan proteiinilähteenä toimii lampaanliha ja hiilihydraatit koira saa riisistä. Ruoan raaka-aineena on käytetty sekä tummaa että valkoista riisiä. VALMISTUSAINEET: lampaanlihajauho , valkoinen riisi , tumma riisi , juurikasmassa, lampaanrasva (säilötty tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde), riisiproteiini , lampaanlihaliemi, . Sen ainoa eläinproteiini on lammas ja ainoa vilja riisi.


Tuoretta, herkullista kanaa on täydennetty lohen, sillin, ankan ja kananmunan proteiinilla.

Tämä tuote on aivan erityinen ylpeytemme aihe ja se vastaa kaikkein. Täysravinto aikuisille herkille koirille. PROBOOSTER ADULT SENSITIVE LAMB KOIRANRUOKA HERKILLE KOIRILLE. Se sisältää lampaanlihaa ( jopa ) ja hiilihydraattilähteenä toimii sekä tumma että valkoinen riisi. Valmistusaineet: Lammas ( ), tumma riisi , valkoinen riisi , riisiproteiini , herneproteiini, . Hoitovuorokaudet lasketaan öiden mukaan, siten, että yksi yö = yksi vuorokausi.


Yksinkertainen VIP-koiranruokavalitsin auttaa valitsemaan koirallesi sopivan ruuan VIPStoren monipuolisesta valikoimasta! Varastossa tällä hetkellä: Raakaruoka: Sika-nauta jauhelihaa ja naudan rustoluita.

Kuivamuona: Booster Puppy, Basic ja Power. UUSINA MERKKEINÄ VALIKOIMASSA: Nordic DeLight lammas - riisi Plus . Meillä on tullut vastaan paljon allergisia koira-asiakkaita. Aina tutkitaan ja koitetaan löytää koirille ruoka joka sopii. Tähän mennessä olemme löytäneet.


Täysihoidossa valittavissa seuraavat ruoat: Hau Hau kana-riisi, Belcando adult Active, Belcando lammas-riisi, Belcando grainfree kana, Belcando grainfree lammas pienille koirille, sekä Belcando grainfree junior. Nyt kun VIPstoren nettikaupassa on kesäkuun ajan tarjouksena kaksi 3kg säkkiä yhden hinnalla, otan kokeiluun myös lammas - ja viljattoman version :). Mikäli sopivaa ruokaa löydy hoitolan valikoimasta, suosittelemme että . Herkille koirille sarjasta löytyy myös lammas - riisi sensitive.


Siinä on vastaavasti lammasta ja riisiä. ProBooster lammas-riisi , Nutro natural choise, . Rasvana on lampaanrasva, joten tämä sopii myös kala- allergisille. Sillä olemmekin saaneet hyviä tuloksia erittäin herkkävatsaisilla koirilla.


Löydä Probooster Adult Sensitive 15kg parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit